• İHSANBAŞKAN

ERHAN USTANIN BAŞINA GELENLER PES DEDİRTTİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Mayıs 2021 14:28
ERHAN USTANIN BAŞINA GELENLER PES DEDİRTTİ
İyi Parti Samsun Milletvekili Erhan Ustanın program için gittiği İstanbul'da aracı bozuldu. Bununla da kalmadı. Takım elbisesi ve cüzdanları bozulan arabada kalan Usta kimliksiz ve cüzdansız yola çıkmak zorunda kaldı.
İyi Parti Samsun Milletvekili Erhan Ustanın program için gittiği İstanbul'da aracı bozuldu.  Bununla da kalmadı. Takım elbisesi ve cüzdanları bozulan arabada kalan Usta kimliksiz ve cüzdansız yola çıkmak zorunda kaldı. 

Başına gelenler bir insanın ömründe ya başa gelir ya gelmez dedirtti. Bu olay -Usta için hayatının en güzel anılarından birisi olarak kalacağa benziyor.

Erhan Usta yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı

"İstanbul’dan Ankara’ya maceralı bir yolculuk.
İsmail Tatlıoğlu ve ben TV programlarımızı bitirdik, tam döneceğimiz sıra gece İstanbul’da arabamız arızalandı, sağolsun Ümit Beyaz bize araç tahsis etti, Bursa’ya geldik, İsmail Tatlıoğlu ve iki dostumuzla sahur yaptık. Bu arada takım elbise ve cüzdanım arabada kalmış, İstanbul’a geri gitti. Spor kıyafetle kaldım. Kimliksiz bir şekilde dostların verdiği cep harçlığıyla yola çıktım ve şu anda Bozüyük’ten trenle Ankara’ya dönüyorum.
Polis çevirirse hapı yuttuk"
Etiketler : ERHAN USTA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.