Erdal Koçbıyık MHP 19 Mayıs Belediye Başkan Aday Adayı oldu

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 30 Kasım 2023 23:46
Erdal Koçbıyık MHP 19 Mayıs Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Erdal Koçbıyık MHP 19 Mayıs Belediye Başkan Aday Adayı oldu

 

Erdal Koçbıyık MHP’den 19 Mayıs İle Belediye Başkanlığına aday adaylığı için 19 Mayıs MHP Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşme yaptıktan sonra Aday Adaylığı müracaatını MHP Genel Merkezine sundu.

 

İlçenin sevilen simalarından Erdal Koçbıyık'ın Aday adaylığının ilçede sevinçle karşılandığı görüldü. 

 

Erdal Koçbıyık sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamasında: 

 

"Milliyetçi Hareket Partisi 19 Mayıs İlçe Başkanlığında,Teşkilatlardan sorumlu Başkan Yardımcısı olarak büyük bir gururla ve şevkle icra ettiğim görevimden 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimi nedeniyle İstifamı İlçe başkanlığına sundum.

 

İlçe yönetim kurulunda görüşülüp Aday adaylık sürecim Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mustafa Selçuk ve Başkan Yardımcısı abilerim ve kardeşlerim tarafından mutlulukla kabul görmüştür.

 

Ülkücü camianın bir neferi olarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Başkanımız onaylaması halinde bu kutlu davada hizmet etmeye talip olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.

 

Milliyetçi Hareket Partisi İlbaşkanım Sayın Burhan Mucur beyefendiye ve 19 Mayıs İlçe Başkanım Sayın Mustafa Selçuk ‘a, Yönetim Kurulundaki çok kıymetli dava arkadaşlarıma Saygı ve Sevgilerimi sunuyorum.

 

Milliyetçi Hareket Partisi 19Mayıs Belediye başkan aday adaylığı sürecimi Ankara’da Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendi tarafından memnuniyetle karşılandı ve kendilerinin rızasını alıp bu kutlu davaya hizmet etmek için kolları sıvadık.

Rabbim Yar ve yardımcımız olsun inşallah" dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Musa Selçuk 01 Aralık 2023 16:25

    Hayırlı olsun inşaallah Erdal Başkanım... Başarılar diliyorum