• İHSANBAŞKAN

ELDAR UKA'DAN TRT'YE SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 25 Haziran 2018 15:51
 ELDAR UKA'DAN TRT'YE SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ
Balkanlarda ki Yazarımız Araştırmacı -Tarihçi Eldar Uka seçim sonuçlarıyla ilgili olarak TRT muhabirine açıklama yaptı.

O YALNIZ TÜRKİYE'NİN DEĞİL BİZİM DE REİSİMİZDİR

Balkanlarda ki Yazarımız Araştırmacı -Tarihçi Eldar Uka seçim sonuçlarıyla ilgili olarak TRT muhabirine yaptığı açıklamada 'En başta Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına, bu güzel seçimi kazandıkları için Balkanlar da yaşayan Boşnaklar ve müslümanlar olarak tebriklerimizi sunuyoruz' dedi.

Yazarımız Araştırmacı -Tarihçi Eldar Uka 24 Haziran seçim sonuçlarıyla ilgili olarak TRT Muhabirine konuştu. 

Eldar Uka:  "En başta Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına, bu güzel seçimi kazandıkları için Balkanlar da yaşayan Boşnaklar ve Müslümanlar olarak tebriklerimizi sunuyoruz. Türkiye her zaman olduğu gibi bizim yanımızdaydı her zaman bizim abimizdi, ne kadar dua etsek, ne kadar şükretsek azdır. Türkiye'nin istikrarı, Türkiye'nin istikbali, balkanların istikrarı ve istikbali, Balkanlarda ki Müslümanların yaşam gücü demektir. Türkiye'de ki Cumhuru Reisimize verilen her oy, Balkanlarda doğacak olan her Müslüman çocuğun kaderinin belirlemesiydi. Bizler de Türkiye'nin kaderiyle kader yasamak, onların mutluluğuyla, Balkanlarda mutlu olmanın sevincini yaşıyoruz. Rabbim yâr ve yardımcınız olsun inşaAllah. Mutluyuz Gururluyuz." diyerek konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.