Dünya Şampiyonu Alperen Berber’in Babası Mustafa Berber Teşekkür mesajı yayınladı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Temmuz 2022 15:13
Dünya Şampiyonu Alperen Berber’in Babası Mustafa Berber Teşekkür mesajı yayınladı
Dünya Şampiyonu Alperen Berber’in Babası aynı zamanda Ayvacık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Berber Teşekkür mesajı yayınladı.

Dünya Şampiyonu Alperen Berber’in Babası Mustafa Berber Teşekkür mesajı yayınladı

 

Dünya Şampiyonu Alperen Berber’in Babası aynı zamanda Ayvacık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Berber Teşekkür mesajı yayınladı. Berber yayınladığı mesajda:

 

“25-30 Temmuz 2022 Tarihlerinde arasında İtalya'nın Başkenti Roma'da Yapılmakta olan U 17 Greko-Romen Güreş Dünya şampiyonasında Oğlum Alperen BERBER 80 KG de Dünya Şampiyonu olmuştur.   Oğlumun çocukluğundan Buyana baba gibi ilgilenen Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi müdürü olan Tunsel Aslankoç'a Antrenörlüğünü yapan hocalarım Başta Ufuk Kaya,Nuri Özer, Bekir Çağlar,Sadık Başkaya, Özkan Kurt Erdem Demirkan, Ömer Aytekin, Mustafa Öztekinci, ve adını unuttuğum hocalarıma, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza  Güreş Federasyonuna, Milli Takım Antrenörlerimize teşekkür ederim. EN ÖNEMLİSİ OĞLUMA VE SPORCULARIMIZA KENDİ İLİNDE SPOR YAPMA FIRSATI TANIYAN SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa DEMİR'beye,Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah DERECİ'beye Kulüp Başkanımız Süleyman DEMİRTAŞ' Beye Spor Müdürümüz Savaş KESKİNOĞLU' na Kulüp Antrenörümüz Fatih ÜÇÜNCÜ Hocama Tesis Müdürlerimize koordinatörlerimize Çok teşekkür ederim. Başarı ekip işidir” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.