Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'da Nikah Törenine katıldı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Aralık 2022 00:04
Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'da Nikah Törenine katıldı
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in oğlu Abdurrahim Mustafa ile Melda Nur Sheraton Otel'de düzenlenen nikah merasimiyle dünya evine girdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'da Nikah Törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan onurlandırdı

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in oğlu Abdurrahim Mustafa ile Melda Nur Sheraton Otel'de düzenlenen nikah merasimiyle dünya evine girdi.

 

 

Nikah Merasimine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Valisi, Bakanlar, Milletvekilleri, Askeri erkan, Protokol üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Başkanları, Siyasi Partiler, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi

 

Genç çiftlere evlilik cüzdanını takdim eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  ömür boyu mutluluklar diledi.

 

 

Başkan Mustafa Demir'den davetlilere teşekkür

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: "Demir ve Ordu Ailelerinin kıymetlileri, oğlum Abdurrahim Mustafa ile Melda Nur kızımızın bu özel gününde katılımlarıyla bizleri onurlandıran başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Valimize, kıymetli Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve protokol üyelerimize şükranlarımı sunuyor; mutluluğumuzu paylaşmak için düğünümüze iştirak eden, şahit olan tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Rabbim evlatlarımızın bahtını açık; yuvalarını bereketli eylesin İnşallah." dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.