Çöpte otomobil bulundu

GÜNDEM Haber Girişi : 02 Şubat 2023 12:06
Çöpte otomobil bulundu
Oto sanayide ilginç görüntü! Arabayı çöpe attı, görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Oto sanayide ilginç görüntü! Arabayı çöpe attı, görenler şaşkınlığını gizleyemedi

 

 

İstanbul Başakşehir'deki bir sanayi sitesinde çöp konteynerlerinin üstüne bırakılan araç şaşkınlığa neden oldu. Kim tarafından neden bırakıldığı anlaşılamayan arabayı görenler cep telefonlarına sarıldı. O anlar kameralara yansıdı.

 

Başakşehir İkitelli OSB Mahallesi'nde bulunan bir sanayi sitesine sabah saatlerinde gelen vatandaşlar, çöp konteynerlerinin üstüne bırakılmış arabayı görünce şoke oldu.

 

KİMSE NE OLDUĞUNU ANLAMADI

 

Ne olduğunu anlayamayan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, kim tarafından ve neden bırakıldığını anlamaya çalıştı. Yaşanan o ilginç anlar ise kameralara yansıdı.

 

Olayın aslı ortaya çıktı

 

Başakşehir'de bulunan Güngören Bağcılar isimli Sanayi Sitesi'nde sabah saatlerinde ilginç bir olay yaşanmıştı. Bir otomobil çöp konteynerlerin üzerinde görülmüştü. Olayın yeni detayları ortaya çıktı. İddiaya göre, kimliği belirsiz otomobil sahibi, sanayi sitesinde bir esnafın dükkanının önüne otomobilini sürekli park etmesi üzerine dükkan sahibi otomobil şoförünü uyardı. "Arabanı çöpe atarım" uyarılarına rağmen dinlemeyip 2 gün boyunca otomobilini dükkanın önünden kaldırmayınca duruma sinirlenen esnaf otomobili forklift yardımıyla çöpe attığı öğrenildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.