• İHSANBAŞKAN

BUNU YAPANLARDAN HESAP SORULMALI

GÜNDEM Haber Girişi : 08 Ekim 2014 21:17
BUNU YAPANLARDAN HESAP SORULMALI
Kobani protestosunda Patnos'u savaş alanına çevirdiler! Belediye binası ateşe verildi.
 BUNU ANCAK DÜŞMAN YAPARDI
VATAN HAİNLERİ HESAP VERMELİ

Kobani protestosunda Patnos'u savaş alanına çevirdiler! Belediye binası ateşe verildi.

Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde, IŞİD'in Kobani saldırılarını protesto etmek için yaklaşık 3 bin kişi toplandı. Gösterisi sırasında bir grup, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Patnos Belediyesi'ni hedef seçti. 
Belediye Başkanı AK Partili Cem Afşin Akbay'ın ve çalışanların boşalttığı Belediye binasına giren grup burada makine parkında bulunan itfaiye aracı, kamyon, traktör, iş makinesi, minibüs gibi taşıtları çalıştırarak ilçe merkezine getirdi. Eylemciler, molotof kokteyller atarak üç katlı Belediye binasını içerden ve dışardan ateşe vererek yaktı. İlçe merkezine götürülen araçlar da birer birer molotof kokteylleri atılarak yakıldı. Kurtarılan bazı taşıtlar Tugay Komutanlığı'nın parkına çekildi. Ayrıca Atatürk Mahallesi'ndeki Merkez Camii'nin inşaatı için bulunan kerestelerde yakılırken, bankalara ait ATM'ler de yerlerinden söküldü, işyerlerinin camları ve kepenkleri kırıldı. Olaylar sırasında polis yetersiz kaldı, asker ve çevre illerden polis takviyesi yapıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.