• İHSANBAŞKAN

Bir iyilik Yap Derneğinden Anlamlı İftar

GÜNDEM Haber Girişi : 19 Nisan 2023 18:51
Bir iyilik Yap Derneğinden Anlamlı İftar

Bir İyilik Yap Derneği’nin, ‘yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklar’ onuruna düzenlediği Geleneksel iftar yemeğinde, çocuklar doyasıya eğlendi.

 

Merkezi Ankara’da bulunan “Bir İyilik Yap’ Derneği’nin bu yıl 5. sini gerçekleştirdiği “Geleneksel İftar Yemeği” programında, çocuklar için hazırlanan çeşitli etkinliklerde sergilendi.

 

"Bir İyilik Yap" Derneği çatısı altında yapılan organizasyonla, yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi
çocukların bir araya gelerek coşkuyla eğlendiği program, yer yer duygulu anlara da sahne oldu.

 

 

Gerçekleştirilen anlamlı programla ilgili düşüncelerini dile getiren “Bir İyilik Yap” Derneği Yöneticilerinden Hamit SEVEN, iyiliğin her zaman ve her yerde ihtiyaç duyulan bir durum olduğunu söyledi. Derneğin faaliyetlerine ilişkin de bilgi veren Seven, iyiliğin her zaman ve her yerde ihtiyaç duyulan bir durum olduğunu ifade ederek, herkesin yapabileceği bir iyilik olduğunu, bir küçük tebessümün bile gönüller fethetmesi bakımından kayda değer bir iyilik olduğunu söyledi.

 

 

Katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür eden Seven, iyilikte yarışan üyelerinin ve hayırseverlerin desteklerinin sorumluluklarını daha da artırmasından dolayı memnuniyet duyduklarını, bu desteklerin, iyiliklerle dolu, iyi bir dünya için umut ve onur verici olduğunu sözlerine ekledi.

 

Sivil toplum, sanat, spor, siyaset, eğitim, iş dünyası ve bürokrasiden birçok davetli katıldığı program, Hafız Şerif Saka’nın Kuran-ı Kerîm tilaveti ve çeşitli eserlerin okunması ve aktivitelerin ardından hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.