Beştepe'de anlamlı iftar programı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Nisan 2023 12:22
Beştepe'de anlamlı iftar programı

Beştepe'de anlamlı iftar programı

 

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası bölgeye yardıma giden belediyeler, arama kurtarma ekipleri ve depremzedelerle iftar programında bir araya geldi.

 

İftar Davetine Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da katıldı

 

Kavak Belediyesi Deprem sürecinde büyük fedakarlık göstermiş ilçe olarak depremzedeler için seferber olmuştu. 

 

Sarıcaoğlu: Rabbim, liderimize sağlık ve başarılarla dolu uzun ömürler versin

 

Sarıcaoğlu: "Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde deprem Bölgesinde görev yapan Belediye Başkanları için Ankara’da düzenlenen iftar programına katıldık. Cumhurbaşkanımız ile birlikte iftar yapmanın onurunu yaşadık. Rabbim, liderimize sağlık ve başarılarla dolu uzun ömürler versin" dedi.

 

 

Erdoğan: Bu akşam iftarımızı, deprem bölgesinde canla başla çalışan belediyelerimizin arama kurtarma ekipleriyle ve depremzede kardeşlerimizle yaptık.

 

Yardım seferberliğinin akıncıları olan tüm arama kurtarma ekiplerimize ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum.

 

ARAMA-KURTARMA EKİPLERİ VE DEPREMZEDELERLE İFTAR

 

 

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası bölgeye yardıma giden belediyeler, arama kurtarma ekipleri ve depremzedelerle iftar programında bir araya geldi. Ramazanın artık son 10 günü içerisinde olunduğunu belirten Erdoğan, depremle mücadelenin timsali olanlarla iftarda bir arada bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

 

"Muhammed'den muhabbet oldu hasıl, Muhammed'siz muhabbetten ne hasıl." ifadelerini kullanan Erdoğan, tutulan oruçların, eda edilen ibadetlerin, yapılan hayırların Allah katında kabul olmasını diledi.

 

Bu sene, deprem felaketi sebebiyle ramazanın buruk karşılanıp, buruk geçirildiğini kaydeden Erdoğan, "Ama sizler, bütün bu burukluk içerisinde boş durmadınız. İlk andan itibaren, gerek belediye başkanlarım, gerek AFAD, hepiniz orada yerlerinizi aldınız. 11 ilimizi, ilçeleriyle beraber paylaştınız. Ne gerekiyorsa canla başla orada çalışarak, depremzede kardeşlerimle hemhal oldunuz." dedi.

 

AA-20230412-30832898-30832894-CUMHURBASKANI_RECEP_TAYYIP_ERDOGAN

 

Erdoğan, birilerinin, dedikodular uydurduğuna, yalan, fitne, fesat çıkardığına dikkati çekerek, 50 bin insanın kaybedildiği bu depremde, arama kurtarma ekiplerinin ve belediyelerin durmadan bölgeye koştuğunu söyledi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.