BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu’ya acil şifalar diliyoruz

SAMSUN HABER Haber Girişi : 02 Aralık 2021 20:03
BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu’ya acil şifalar diliyoruz
Covit 19 hastalığı nedeniyle rahatsız olan BEM BİR SEN Genel Başkanı Levent Uslu'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu’ya acil şifalar diliyoruz


Covit 19 hastalığı nedeniyle rahatsız olan ve hala tedavisi devam eden, davanın bilincinde olan, adam gibi adam, emeğin ve emekçinin yanında diklenmeden dik duran, BEM BİR SEN Genel Başkanı Sayın Levent Uslu'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbim Şafi ismi şerifleri ile sağlık, sıhhat ve afiyetler versin.


BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli : “Covid-19 rahatsızlığı dolayısıyla tedavisi devam eden, dava adamı.. Adam gibi adam @Bem_Bir_Sen Genel Başkanım Sn. Levent USLU’ya geçmiş olsun dileklerimi iletir, Yüce Rabbimden Şafi İsmi hürmetine acil şifalar dilerim” dedi.


Samsun Yazarlar Derneği Bakanı Ahmet Seven: “BEM-BİR-SEN Genel Başkanı değerli dostum Sn. Levent Uslu’nun yakalandığını duyduğum Covit 19 rahatsızlığından bir an evvel kurtularak görevinin başına dönmesini diliyorum. Yüce Allah’tan acil şifalar versin. Dualarımız Seninle güzel insan” diyerek acil şifalar diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.