Bem Bir Sen'den Ordu'da Eğitim ve İstişare Toplantısı

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 04 Temmuz 2021 12:44
Bem Bir Sen'den Ordu'da Eğitim ve İstişare Toplantısı
Ordu Bem Bir Sen Başkanlığı Eğitim ve İstişare toplantısı düzenledi

 ORDU BEMBİRSEN ŞUBE BAŞKANLIĞI VE GİRESUN BEMBİRSEN İL BAŞKANLIĞI BİRLİKTE EĞİTİM VE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ.


BEM BİR SEN Genel Başkanı Levent Uslu, Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar, Giresun İl Başkanı Coşkun Musaoğlu, Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, İstanbul 5 nolu Şube Başkanı Şaban Camcı, Çorum Şube Başkanı Burhan Şahin, Trabzon İl Başkanı Muammer Şahin, Rize İl Başkanı Zekeriya Albayrak, Artvin İl Başkanı Erdal Genç, Düzce İl Başkanı Asiye Durnacı, Ordu-Giresun Yönetim kurulu üyeleri ve temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda sendikal başlıklar üzerinde eğitim ve istişare çalışmaları yapıldı.


Toplantıya geçilmeden önce Kuranı Kerim Tilaveti okundu, Selamlama konuşmaları için Ordu ve Giresun başkanlarının ardından Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever konuşmalarını gerçekleştirdikten sonra;


Genel Başkan Levent Uslu’nun açılış konuşmasının ardından, toplantıya geçildi. Başkan Uslu, Bem-Bir-Sen’imizi alanda temsil eden sizlerin böyle bir eğitimle bir araya gelerek, sendikal mücadelemiz noktasında bir adım daha ileriye gidebilmek adına yaptığınız bu çalışma bu bakımdan çok önemlidir. toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Genel Başkan Uslu; 6. Dönem Toplu Sözleşme öncesinde Yerel Yönetim Hizmet Kolunun yetkili sendikası Bem-Bir-Sen olarak düzenlediğimiz Toplu Sözleşme Çalıştayı ve Başkanlar Kurulu toplantısı ile başlayan hazırlık sürecimiz, toplu sözleşme süreci, Memurlarımızın yaşadığı sorunlar ve çözüm yolları ile sendikal faaliyetler üzerine açıklamalarda bulundu. İşyeri Temsilcilerinin 6. Dönem Toplu Sözleşme talepler ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Toplantının düzenlenmesinde emeği geçen Ordu Şube Başkanımız Rahmi Çakar ve Giresun İl Başkanımız Coşkun Musaoğlu başta olmak üzere, Çevre illerimizden toplantıya katılan şube il başkanlarımıza, Ordu-Giresun Yönetim Kurulları ve İşyeri Temsilcilerine teşekkürlerimi ifade ediyorum.” Dedi


Toplantı bitiminde temsilcilere katılım belgeleri takdim edildikten sonra topluca aile fotoğrafı çekildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.