Bem Bir Sen'den Bafra Temsilcisine Vefa

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 15 Nisan 2022 15:05
Bem Bir Sen'den Bafra Temsilcisine Vefa
Bafra Belediyesinde uzun yıllar Bem Bir Sen Temsilciliği görevini başarıyla yürütürken emekli olan Öztürk Doğutaş’a Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever tarafından plaket takdim edildi

Bafra Belediyesinde uzun yıllar Bem Bir Sen Temsilciliği görevini başarıyla yürütürken emekli olan Öztürk Doğutaş’a Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever tarafından plaket takdim edildi.

 

Bafra Öğretmenevinde düzenlenen etkinliğe Samsun Memur Sen Başkanı Hamdi Yıldız, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı İsmail Öztürk, Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Valilik Sivil Toplum Kuruluşları ve Teknofest Koordinatörü Ali Şimşek, Şube Başkan Yardımcısı Hakan Çiftçi, Bafra Bem Bir Sen Temsilcisi Yaşar Şenel , Bafra İtfaiye Bölge Temsilcisi Habil Hami Tezce ve Badef İstanbul Bafra Başkan Yardımcısı Aslan Koparan katıldılar.

 

Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever Özgür Doğutaş’ın başarılı bir geçmişi olduğunu ifade ederek bundan sonraki hayatında da başarı dileğinde bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.