• İHSANBAŞKAN

BEM-BİR-SEN 16 YILDIR YETKİLİ SENDİKA

GENEL Haber Girişi : 27 Mayıs 2021 21:43
BEM-BİR-SEN 16 YILDIR YETKİLİ SENDİKA
BEM-BİR-SEN 16. Yetkili sendika dönemine merhaba dedi.

 BEM-BİR-SEN 16 YILDIR YETKİLİ SENDİKA


BEM-BİR-SEN 16. Yetkili sendika dönemine merhaba dedi. BEM-BİR-SEN’den yapılan açıklamada:


“Yerel Yönetim Çalışanlarımızın mali ve özlük haklarını geliştirmek, özgürlük alanlarını genişletmek amacıyla kurulduğumuz 1994 yılından bugüne yüzlerce kazanımımızın yanı sıra insani konularda duyarlı, kültürel değerlerimize bağlı, her türlü vesayet odağına karşı duran tarzımızla 16. defa Yerel Yönetim Hizmet Kolunda yetkili sendika olarak, hizmet kolumuzdaki diğer sendikaların toplam üye sayılarını geride bıraktık. 

Bem-Bir-Sen Zirvede…

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğünde düzenlenen yetki tespit toplantısı sonucunda Yerel Yönetim çalışanlarımızın teveccühü, teşkilatımızın azmi ve çalışkanlığı, Üyelerimizin ilkeli ve kararlı duruşu tutanaklara yansıdı.

El değiştiren belediyelerde siyasi partilerin yandaşı sendikalarca üyelerimize yönelik yapılan baskı, tehdit ve sürgünlerle yetkiyi alacağını zannedenler Bem-Bir-Sen’in dik duruşu, kararlı tavrı, birlik ve beraberlik içerisinde verdiği mücadele neticesinde yine hüsrana uğradı. Hizmet sendikacılığı yaklaşımından taviz vermeyen Bem-Bir-Sen 16’ıncı defa Yerel Yönetim Hizmet Kolunun Genel Yetkili sendikası oldu.

Yerel Yönetim çalışanlarının haklarını savunan, hukukunu koruyan, yerel yönetimlerde politikalarının belirlenmesinde aktif rol oynayan, her türlü zulüm, haksızlık, baskı ve zorbalığa karşı mücadele eden, mazlumdan ve adaletten yana tavır koyan, ilkeli duruş kararlı yürüyüşümüzle Üyelerimizden aldığımız destek, hem gücümüzün hem de sorumluluğumuzun büyüklüğünün göstergesi oldu.

Emeğin ve Ekmeğin onurlu mücadelesinde katkısı olan Teşkilatımıza, Şube/İl Başkanlarımıza, Üyelerimize teşekkür ederiz. Büyük Bem-Bir-Sen Ailemize Hayırlı Olsun” denildi.

 

SAMSUN ŞUBE BAŞKANI SAVAŞ GAYRETLİ'DEN GENEL YETKİ KUTLAMASI


BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Bem-Bir-Sen bir sevda ve bir davadır.

 

Samsun Bembirsen Şube Başkanı Savaş GAYRETLİ: "Zorlu süreçlerden geçerek geldiğimiz bu günlerde başta gücümüze güç katan Genel Başkanımız Sn. Levent Uslu ve Genel Başkan Yardımcılarımız Sn. Recayi Karslı, Sn. Nurettin Sever, Sn. Medeni Sevinç, Sn. Ercan olgun, Sn. Genel Başkan Danışmanı Ahmet Selim Kadıoğlu, Kadın Kolları Başkanı Hacer Önder ve Engelli Komisyon Başkanı Sadullah Daban, Şube/İl Yönetim Kurullarımız, Temsilcilerimiz ve İşyeri Temsilcilerimize teşekkür eder, Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Belediye ve Özel İdare Çalışanlarının huzuru ve refahı için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışarak sendikacılığın hakkını vereceğimizi belirtir, yeni dönemin Sendikamıza hayırlı olmasını dilerim"  dedi


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.