Belediyeyi kışla olarak kullanmışlar

GÜNDEM Haber Girişi : 03 Aralık 2014 10:03
Belediyeyi kışla olarak kullanmışlar
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Suruç ilçesinde mobese direğine zarar veren ve yolu kapatan 40-50 kişilik yüzleri maskeli gruba müdahale etti.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Suruç ilçesinde mobese direğine zarar veren ve yolu kapatan 40-50 kişilik yüzleri maskeli gruba müdahale etti. Grubun içindeki 8-10 kişi olay yerinden kaçarak belediye binasına sığındı. Suruç Belediye Başkanlığı tarafından ek hizmet binası olarak kullanılan binayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan arama kararı çıkaran jandarma ekipleri, arama yapmak için içeri girdi. 
BELEDİYE BİNASINA SIĞINDILAR
BDP'li Suruç Belediyesi'ne ait binada yapılan aramada 18 el bombası, 2 Kalaşnikof, 1 av tüfeği, 52 mermi, 207 kamuflajlı elbise, 31 çift ayakkabı, patlayıcı madde yapımında kullanılan malzeme ile çok sayıda pil, kamera ve cep telefonu bulundu. Olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına alındı.
CEPHANEYE KOBANİ SAVUNMASI
Suruç Belediye Eş Başkanı Orhan Şansal, el bombası ve silahların bulunduğu binanın Kobani'den gelenlere tahsis edildiği iddiasında bulundu. Binanın yardım deposu olarak da kullanıldığını ileri süren Şansal, bulunan silahların koruma amaçlı olduğunu söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.