Bayanlardan Kavak'a 'EVET' Çıkarması

SAMSUN HABER Haber Girişi : 22 Mart 2017 18:03
Bayanlardan Kavak'a 'EVET' Çıkarması
Kavak SKM bürosunda toplanan bayanlar Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun da katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı yaptılar.
Bayanlardan Kavak'a 'EVET' Çıkarması 
Referanduma sayılı günler kala Kavak'ta bayanlardan evet çıkarması geldi. 

 
Kavak SKM bürosunda toplanan bayanlar Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun da katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı yaptılar. İnsanlara referandumun doğru anlatılması gerektiğini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, "Burada ki tüm bayanlardan tek ricam kapı kapı dolaşarak referandumu insanlara doğru şekilde anlatmalıyız. Evet dediğimiz taktirde ülkemizin çok daha iyi noktalara geleceğini çok iyi anlatmalıyız" ifadelerinde bulundu. 
 
Bayanların kapı kapı dolaşarak evet kitapçıklarını dağıtacağı vurgulayan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "Buradaki bayanlarımızı canı gönülden kutluyorum. Hiçbir menfaat beklemeden ülkemiz için, geleceğimiz için gece gündüz kapı kapı dolaşarak referandumu hemşehrilerimize anlatıyorlar. Girilmedik sokak, girilmedik ev bırakmayacağız. Referandumu hemşehrilerimize en iyi şekilde anlatıp geçmiş seçimlerde olduğu gibi yine ilçemizden rekor oy çıkartacağız" dedi. 
 
Çift Başlılık Ortadan Kalkacak 
Sarıcaoğlu, "18 maddelik yeni anayasa paketi ve Cumhurbaşkanlığı sistemi ile yürütmedeki çift başlılık ortadan kalkacak. Ülkemiz güçlü  Meclis ve güçlü bir Başkanla hedeflerine daha kararlı şekilde yürüyecektir. 16 nisan ülkemiz için milat olacaktır. Tüm hemşehrilerimin konuyu bir parti meselesi olarak değil ülke meselesi olarak görmelerini ve çocuklarımızın geleceğine daha emin adımlarla gitmelerini sağlayacak referandum sürecini çok doğru analiz etmelerini istiyorum" ifadelerinde bulundu. 
Musa Uzunkaya'dan EVET turu
Öte yandan AK Parti Samsun Eski Milletvekili Musa Uzunkaya sürdürdüğü EVET turlarına Kavak'ta devam etti. Uzunkaya'nın programına Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK PARTİ İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.