BAŞKANLAR MAKAM ODASININ KAPISINI SÖKÜYORLAR

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 08 Nisan 2014 10:16
BAŞKANLAR MAKAM ODASININ KAPISINI SÖKÜYORLAR
Canik Belediye Başkanı Osman Gençin Başkanlık görevine geldiği 2004 yılında makam kapısını söktürme modası tüm yurtta devam ediyor. 30 Mart'ta Salihli'deki seçimlerde 37 bin 578 oy alan MHP adayı zeki Kaydada aynı şeyi yaptı.
SAMSUNBÜLTEN/ÖZEL Canik Belediye Başkanı Osman Gençin Başkanlık görevine geldiği 2004 yılında makam kapısını söktürme modası tüm yurtta devam ediyor. 30 Mart'ta Salihli'deki seçimlerde 37 bin 578 oy alan MHP adayı zeki Kaydada aynı şeyi yaptı. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar da geçtiğimiz günlerde kapıyı söktürmüştü. Bunlardan sonra Vatandaş ile Başkan arasındaki engel kapı mı sorusu gündeme geldi. Biga ve Yıldırım Belediye Başkanları da aynı şeyi yaptılar.

1-YENİ BAŞKAN MAKAM ODASININ KAPISINI SÖKTÜ

30 Mart'ta Salihli'deki seçimlerde 37 bin 578 oy alan MHP adayı zeki Kayda, sandıktan birinci çıktı. En yakın rakibi CHP'den tekrar aday olan Mustafa Uğur Okay'a 3 bin 988 oy fark atan Kayda, "zafer yürüyüşü" düzenledi. Kayda'nın mehter takımı eşliğindeki yürüyüşüne, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Salihli İlçe Başkanı Mesut Kızıltuğ ile çok sayıda partili ve vatandaş da katıldı. İşlek cadde ve sokaklardaki zafer yürüyüşü belediye önünde son buldu. Daha sonra belediye binasına geçen Başkan Kayda, seçimlerde verdiği sözü tutup, makam odasının kapısını söktürdü. Kayda, "Salihli halkının büyük desteği ile bu göreve layık görüldük. Artık sözümüzü tutma zamanıdır. Bundan sonra Salihli Belediye Başkanı'nın makam odasında kapı olmayacak. Her vatandaş bize istediği zaman ulaşabilecek" dedi.

2-YENİ BAŞKAN MAKAM ODASININ KAPISINI SÖKTÜ

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, 30 Mart seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen CHP'li İsmail Işık, seçim vaadi olan 'Kapım herkese açık olacak' sözünü yerine getirerek makam odasının kapısını söktü.

3-YENİ BAŞKAN MAKAM ODASININ KAPISINI SÖKTÜ

BURSA Yıldırım Belediye Başkanı seçilen İsmail Hakkı Edebali, aday adaylığını ilan ettiği gün verdiği sözü tutarak, başkanlık görevini devraldığı gün makam kapısını söktürdü.

Etiketler : MAKAM ODASI
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.