• İHSANBAŞKAN

Başkan Mustafa Demir'den Memur Sen'e ziyaret

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Ocak 2022 21:35
Başkan Mustafa Demir'den Memur Sen'e ziyaret
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Memur-Sen İl Başkanlığını ziyaret ederek birim başkanları ile tek tek görüştü.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Memur-Sen İl Başkanlığını ziyaret ederek birim başkanları ile tek tek görüştü. Görüşmede Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli 'de hazır bulundu. 

Başkan Mustafa Demir Memur Sen ziyaretinde yaptığı açıklamada yerel yönetim çalışanlarının sorunları ile ilgili bilgilendirmelerde de bulundu. 

Memur Sen Samsun İl Başkanı Hamdi Yıldız ve Memur Sene bağlı Sendika Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: “Ülkemizin geleceği birlik ve beraberliğimize, geliştirilip pekiştirilmesine bağlı. Bunun geliştirilmesinde önemli çimento taşlarımız Sivil Toplum Örgütlerimizdir. Sivil Toplum Örgütlerimizin yaptığı hizmetler bugün daha net şekilde anlaşılmaya başlandı. Mesaisini bu ülkenin değerleri için harcayan herkese teşekkür ediyorum" diyerek konuştu. Konuşmasının devamında Memur-Sen Konfederasyonu ile her zaman bilgi paylaşımı ve istişareye açık olduğunu ve telefonunun 7/24 açık olduğunu söyledi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.