Başkan Demirtaş: Depremzedelere karşı görevimize devam ediyoruz

İLKADIM’IN 50 KİŞİLİK YARDIM EKİBİ DEPREM BÖLGESİNDEN İLÇEYE DÖNÜŞ YAPTI

 

BAŞKAN DEMİRTAŞ DEPREM BÖLGESİNDE ÇALIŞAN PERSONELLERE TEŞEKKÜR ETTİ.

 

YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA KÖPRÜSÜ İLE DEPREM BÖLGESİNDEKİ YARALARI SARMAYA ÇALIŞTIK

 

İlkadım’dan deprem bölgesine giden arama kurtarma çalışmalarına destek verene 50 personel, görevlerini tamamlayarak ilçeye geri döndü.

 

Deprem bölgesinde 8 günlük çalışma sonrası çalışan görevli personellerle bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Vatandaşlarımızın enkazdan çıkarılmasını sağladınız. Yaptığınız çok kıymetli bir iş. Sizlere özveriniz ve fedakarlığınız sebebiyle teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Türkiye’yi yasa boğan depremin hemen ardından İlkadım’dan deprem bölgesine giden gönüllü ekipler, bölgedeki görevlerini tamamlamalarının ardından geri dönmeye başladı. Depremin 2. günü deprem bölgesine giderek arama kurtarma çalışmalarının yanısıra sahada görev alan 50 kişilik ekip kahvaltı programında İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’la bir araya geldi.Çalışan personeller  deprem sonrası yapılan çalışmalar ve bölgedeki gelişmeler hakkında bilgileri Başkan Demirtaş’a aktardı.

 

“İlkadım ailesi olarak bir bütünüz”

 

Tüm Türkiye’nin deprem bölgesi  için tek yürek olduğu felakette, depremzedeler için var gücüyle çalıştınız bizlerde sizlerin sayesinde deprem bölgesinde bayrağımızı dalgalandırdık diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Allah hepinizden razı olsun.Bizi çok güzel şekilde temsil ettiniz. Buda bizim için önemli. Çünkü İlkadım Belediyesi ailesi olarak bir bütünüz. Sizlerin sayesinde deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza el verme desteği olduk.Orada soğukta ayazda insanları kurtarmaya çalışırken bizde burada duyarlı yardımsever vatandaşlarımızdan gelen Halı, Battaniye, Isıtıcı,Gıda, Soba, Yatak, Bebek Bezi, Su, gibi ihtiyaç malzemelerini gencinde yaşlısına varana kadar herkesi yüreğini ortaya koyduğu yardımlaşma ve dayanışma köprüsü ile deprem bölgelere ulaştırmaya çalıştık. Şuan itibariyle deprem bölgelerine 30'uncu  tır sevkiyatımız oldu” dedi.

 

 

“Görev bitti mi? Bitmedi”

 

Samsun ili olarak  Büyükşehir Belediyemiz ve tüm ilçe belediyelerle hep birlikte el ele gönül gönüle vermek suretiyle depremzedelere yardımcı olmaya çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Demirtaş,” Görev bitti mi? Bitmedi.Şuan hala enkaz çalışmalarında iş makinalarıyla görev yapan arkadaşlarımız var.Depremin bir diğer tarafı da şehrimize gelen depremzedeler yerleşimi için İlkadım Belediyemiz, Valiliğimiz ,AFAD, İlçe Kaymakamlığımızla iş birliği halinde hareket ediyoruz.İlk etapda yurtlarımıza yerleşim olacak.Şuan vatandaşlarımızdan bizlere evlerini bilabedelle tahsis etmek için belediyemize müracaat edenler var.Bizde bu hizmeti yerleştirme işlemlerini yetmediği anlarda bu evleri depremzede ailelerimize açacağız” diye konuştu.

 

  • 3 / 1 Başkan Demirtaş: Depremzedelere karşı görevimize devam ediyoruz 0

  • 3 / 2 Başkan Demirtaş: Depremzedelere karşı görevimize devam ediyoruz 1

  • 3 / 3 Başkan Demirtaş: Depremzedelere karşı görevimize devam ediyoruz 2

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
sağ blok