• İHSANBAŞKAN
SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Haziran 2020 20:55

BAŞKAN DEMİR'DEN NOSTALJİK PAYLAŞIM

BAŞKAN DEMİR'DEN NOSTALJİK PAYLAŞIM
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir 18 Ocak 1961'de Trabzon Şalpazarı'nda doğduğu Turalıuşağı köyü ile birlikte gençlik fotoğrafını paylaştı. Altına da"hamdolsun büyüdüğüm köy" diyerek yazdı.

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR'İN GENÇLİK FOTOĞRAFI İLE BİRLİKTE KÖYÜNÜ PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFA ÇOK SAYIDA BEĞENİ GELDİ


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir 18 Ocak 1961'de Trabzon Şalpazarı'nda doğduğu Turalıuşağı köyü ile birlikte gençlik fotoğrafını paylaştı. Altına da"hamdolsun büyüdüğüm köy" diyerek yazdı. 


Başkan Demir doğal ve mütevazı kişiliğiyle tanınıyor. 


Başkan Demirin gençlik fotoğrafının takipçileri tarafından çok sayıda beğeni aldığı görüldü. 


MUSTAFA DEMİR KİMDİR?


Mustafa Demir, 18 Ocak 1961'de Trabzon Şalpazarı'nda doğdu. Babasının adı Hüseyin, annesinin adı Safiye'dir.

 

Mimar, Sanayici; Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitirdi. 4 yıl kamu hizmeti yaptı. Mimarlık, yapı müteahhitliği ve ticaret işiyle uğraştı. Atakum Belediyesi Belediye Meclisi Üyeliği görevinde bulundu.


 AK PARTİ Samsun Kurucu İl Başkanı olarak görev yaptı 


22 ve 23. Dönemde Samsun Milletvekili seçildi. 22 ve 23. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı olarak görev yaptı. 60. Hükümette Bayındırlık ve İskân Bakanlığı görevini üstlendi.


 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Demir bu görevi yürütmektedir. 


Demir, evli ve 5 çocuk babasıdır.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.