• İHSANBAŞKAN

Başbakan Binali Yıldırım'dan bayram talimatı

GÜNDEM Haber Girişi : 10 Eylül 2016 19:54
Başbakan Binali Yıldırım'dan bayram talimatı
Başbakan Binali Yıldırım'dan bayram talimatı Başbakan Binali Yıldırım Mali İşler, Ekonomi İşleri ve Tanıtım Medya Genel Başkan Yardımcılarına 'Bayram talimatı' verdi.

Başbakan Binali Yıldırım'dan bayram talimatı

Başbakan Binali Yıldırım Mali İşler, Ekonomi İşleri ve Tanıtım Medya Genel Başkan Yardımcılarına 'Bayram talimatı' verdi.

Başbakan Yıldırım gösterişten uzak durulsun dedi ve ilk adımı da kendisi attı. Bu sene Kurban Bayramı nedeni ile reklam verilmeyecek.

Bu durumun en önemli nedenlerinden biri 15 Temmuz süreci, o dönem şehit olanlar. Sonrasında terörle mücadele kapsamında şehit olanlar. Başbakan Binali Yıldırım da bu yüzden gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.

KAMUDA TASARRUF SEFERBERLİĞİ

Başbakan Yıldırım 2 ay önce "Kamuda tasarruf seferberliği başlatacağız"demişti. Aynı talimatı parti teşkilatı için de verdi.

Yani sırf Genel Merkez'de değil 81 ilde de aynı hassasiyet gösterilecek.  Amaç tasarruf ama en çok da gösterişten, abartıdan uzak durulması.

KAYNAK HABERTÜRK
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.