• İHSANBAŞKAN

Bakan A. Çağatay Kılıç Terme'de vatandaşlarla bir araya geldi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Mayıs 2015 23:06
Bakan A. Çağatay Kılıç  Terme'de  vatandaşlarla bir araya geldi
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Samsun'un Terme ilçesinde vatandaşla bir araya geldi.

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ SAMSUN'DA

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Samsun'un Terme ilçesinde vatandaşla bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını memleketi Samsun'da sürdüren Bakan Çağatay Kılıç, gün boyu sürecek olan programına Terme Seçim Koordinasyon Merkezi Büro ziyareti ile başladı. Seçim bürosunda vatandaşlarla sohbet eden Bakan Çağatay Kılıç, partililerle kahvaltı yaptı.

Seçim bürosundaki ziyaretinin ardından Termeesnafıyla bir araya gelen Bakan Çağatay Kılıç onlarla sohbet etti.

Bakan Çağatay Kılıç farklı mahallelerde düzenlenen Mevlit Programlarına katıldı. İlk olarak Terme'nin Şeyhli Mahallesi'ndeki daha sonra da Hüseyin Mescit Mahallesi'ndeki Mevlit Programlarında yer aldı.

Yol ve su çalışmalarını inceledi

Büyükşehir Belediyesinin ilçedeki yol ve içme suyu çalışmalarını da inceleyen Bakan Çağatay Kılıç, Kocaman Mahallesi'nin girişinin bin 900 metre sıcak asfalt yapılacağını söyledi.

Bakan Çağatay Kılıç, ilçede geçen yıl 2 bin 500 metre beton yol yapıldığını belirterek, "Hüseyin Mescit Mahallesi'nde bin metre beton yol yapımı devam ediyor. Evci'de 500 metre beton yol yapıldı. Gölyazı Mahallesi'nde de bin 500 metre beton yol yapımına başlandı" diye konuştu.

 Terme'nin içme suyu ihtiyacının karşılanması için Hüseyin Mescit Mahallesi'nde 2 adet sondaj çalışması yapıldığını dile getiren Bakan Çağatay Kılıç, "Saniyede 37 litre su bulunmuştur. Bu suyun Terme ilçesine ulaştırılması için 10 kilometre içme suyu hattı döşeme çalışması devam ediyor. 3 ay içinde çalışmaların tamamlanması planlanmaktadır" dedi.

Terme'de ziyaretlerini sürdüren Bakan Çağatay Kılıç, sokaktaki çocuklara satranç takımı hediye etti. İlçede tek tek esnaf dükkanlarını gezerek esnafı dinleyen Bakan Çağatay Kılıç'a hemşehrilerinin ilgisi yoğundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.