• İHSANBAŞKAN

AYVACIK MTAL’DEN YENİ BİR PROJE DAHA

SAMSUN HABER Haber Girişi : 05 Kasım 2020 12:24
AYVACIK MTAL’DEN YENİ BİR PROJE DAHA
Proje olarak öğrenciler tarafından web 2 araçlarını kullanarak her ay öğretmenlerin belirlediği konularda fotoğraf, karikatür, kolaj, sesli fotoğraf vs. çalışmaları yapılacak.

AYVACIK MTAL’DEN YENİ BİR PROJE DAHA


Proje olarak öğrenciler tarafından web 2 araçlarını kullanarak her ay öğretmenlerin belirlediği konularda fotoğraf, karikatür, kolaj, sesli fotoğraf vs. çalışmaları yapılacak. 


Proje sonunda yine web 2 araçlarından biri olan storyjumper uygulamasıyla bir foto albüm oluşturacaklar. Öğrenciler proje kapsamında her ay farklı öğrenci gruplarıyla online videolu görüşmeler yaparak belirlenen konularda fikir alışverişinde bulunacak ve böylece akran öğrenme ve akran işbirliği çerçevesinde birbirlerinden öğrenerek yeni arkadaşlar edinecekler. İlçemiz Mehmet Akif Ersoy YBO’nun da ortak okul olarak katıldığı projede Canik Gökçepınar Ortaokulu, İlkadım Yıldırım Beyazıt Ortaokulu, Giresun Yağlıdere CPAL, Yağlıdere AL, Pendik Nuh Kuşçulu Cam ve Seramik MTAL, Polonya ve Portekiz den proje ortakları da var. Ayvacık MTAL ile Gökçepınar Ortaokulu projenin kurucuları olarak bulunuyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.