Atakum Belediyesinden BEM BİR-SEN'e proje turu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Kasım 2017 15:26
Atakum Belediyesinden BEM BİR-SEN'e proje turu
Bem-Bir-Sen üyelerine Atakum'daki projeleri gezdiren Belediye Başkanı Taşçı, ilçeyi marka bir kent haline getirdiklerini ifade etti.
Bem-Bir-Sen üyelerine Atakum'daki projeleri gezdiren Belediye Başkanı Taşçı, ilçeyi marka bir kent haline getirdiklerini ifade ederek, "Halkımıza verdiğimiz sözleri tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi


Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever ve bağlı sendika temsilcileri ile bir araya geldi. Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt'un da katılımıyla Yalı Kafe'de düzenlenen kahvaltı programının ardından Başkan Taşçı, sendika temsilcilerine Atakum'da hayata geçirilen projeleri gezdirerek bilgi verdi.


78 PROJEYE HAYAT VERDİK
Misafirleriyle birlikte 3 buçuk yıllık görev süresi boyunca Atakum'a kazandırılan projeleri gezen Başkan Taşçı, yapımı devam eden ve çok yakında Atakumluların hizmetine sunulacak olan projelerden özellikle Seyir Terası, Osmanlı Hamamları ve 3 büyük projenin tek bir projede birleştirilerek hayata geçirilen dev kompleks inşaatlarında sona gelindiğini ifade ederek, projelerin çok yakında vatandaşlarla buluşturulacağını söyledi. İlçede yapılan ekonomi, sağlık, spor ve turizm yatırımlarıyla Atakum'u her alanda lider bir kent haline getirmek için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Taşçı, göreve gelirken Atakumlulara söz verdiği projeleri hayata geçirerek sözlerini tutmaktan duyduğu sevinci dile getirerek, "78 projeye hayat verdik. Daha da yaşanabilir bir kent haline geliyoruz" şeklinde konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın 3 buçuk yıl gibi kısa bir sürede Atakum'un çehresini değiştirdiğini ifade eden Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever de, "Bu ziyaretlerimiz aynı zamanda temsilcilerimiz arasında ciddi bir kaynaşmaya da sebep oluyor. Başkanımızı tebrik ediyoruz, ilçede kısa zamanda güzel çalışmaları ve projeleri hayata geçirmiş" ifadelerini kullandı. 

bem-bir-sen2.jpgbem-bir-sen1.jpgAtakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever ve bağlı ilçe temsilcileriyle Atakum'daki projeleri gezdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.