ASDEF Başkanı Osman Yılmaz AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı oluyor

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 16 Mart 2023 13:34
ASDEF Başkanı Osman Yılmaz  AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı oluyor

Ankara Samsun Sanayici ve Yönetici İş Adamları Derneği (ASİYAD ) Başkanı Ankara Samsun Federesyanu (ASDEF) Başkanı Osman YILMAZ’ın Samsun AK Parti Milletvekilliği için aday adayı olma hazırlığında olduğu bildirildi.

 

Salı günü Samsun AK Parti İl Başkanlığında aday adaylığını açıklayacak olan YILMAZ Samsunluların her işine koşturmasıyla tanınıyor.

 

SAMKON , ASDEF gibi federasyonların hizmetlerinde de en ön safta bulunan Osman YILMAZ gençliği , hizmet aşkı ve Samsun’a ve samsunlulara olan özel ilgisi ile vatandaşlardan karşılık görüyor.

 

Başkan Osman YILMAZ: "Hayatımı Samsun ve Samsunlu hemşerilerime hizmet için adadım . İstiyorum ki Samsun’ Samsunlu olan insanlar hizmet etsin. Şimdi bu hayalimi gerçekleştirmek için aday oluyorum.

Çıktığım bu yolda Allahım muvaffak eylesin mahcup etmesin. Bizim derdimiz hizmet bizim derdimiz Samsunlulara hak ettikleri layık oldukları çalışmaları yapabilmek" diyerek konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.