• İHSANBAŞKAN

Alaçam Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında SDS imzalandı

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 06 Ocak 2018 20:48
Alaçam Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında SDS imzalandı
Alaçam Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında sosyal denge sözleşmesi (SDS) imzalandı.
Alaçam Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında sosyal denge sözleşmesi (SDS) imzalandı.

Alaçam Belediyesi başkanlık makamında geçekleşen imza törenine Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Samsun Şubesi Başkanı Nurettin Sever, Başkan Yardımcıları Savaş Gayretli, Hakan Çiftçi, Abudullah Arlı, İsmail Yazıcı,Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Cansız, Bem-Bir-Sen Alaçam- Yakakent Temsilcisi Mehmet Verim, Samsun Büyükşehir Belediyesi Alaçam-Yakakent Şube Müdürü İbrahim Gün, Alaçam Belediyesi Bem-Bir-Sen Temsilcisi Mehmet Mandil, Mali İşler Müdürü Mustafa Çelik ve Muhtarlık İşleri Müdürü Mustafa Söylemez Katıldı.


Gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, "Çalışan memurlara sosyal ve ekonomik katkıların artırılması ve iyileştirilmesi konusunda Alaçam Belediye Başkanı Sayın Hadi Uyar'ın teveccühleri ile sosyal denge sözleşmesini imzaladık. Tüm memur arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Tüm belediye çalışanlarımızla birlikte güzel belediyecilik anlayışını hayata geçirmeye devam edeceğiz." Dedi.


Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar' da "Bütçe imkanlarımız elverdiği sürece bütün çalışanlarımızın haklarının geliştirilmesi ve iyileştirilmesi en çok beni mutlu eder. Kanunların bize verdiği yetki çerçevesinde memur ve işçilerimizin sosyal haklara kavuşması için imkanlarımız dahilinde gereken ne varsa yerine getiriyoruz. Belediyemiz ve Bem-Bir-Sen arasında, sosyal denge sözleşmesini imzaladık. Sözleşmenin tüm memurlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Çalışanımızın refah seviyesinin artması başarısının da artmasına vesile olacaktır. Bu sözleşmenin memur arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da el birliği ve dayanışma içerisinde güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz'' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.