Akşener Parti içi hesaplaşma başlattı

SİYASET Haber Girişi : 25 Haziran 2023 12:17
Akşener Parti içi hesaplaşma başlattı

Belediye Başkanlar Milletvekiller Parti içi Muhalefet yapanlar...

 

İYİ Parti lideri Meral Akşener, dün gerçekleşen 3. Olağan Kurultay'da son zamanların en sert konuşmasını yaptı. "Hesap vereceğim, hesap soracağım. Bu partide hadsizlik, şımarıklık artık bitti" diyen Akşener'in bu sözlerle kimleri hedef aldığı merak konusu oldu. Kulislerde Akşener'in partiden istifa edip gidenleri değil de hala parti içinde bulunan muhalifleri kastettiği konuşuluyor.

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün partisinin olağan kurultayında parti içi muhaliflere ve CHP'ye yüklendi. Ses tonunu yükselten Akşener, "Ben hesap vereceğim, siz de hesap vereceksiniz. Öyle çirkinlikler yapıldı ki günlerce uyuyamadım.Artık bu partide şımarıklık bitmiştir, hadsizlik bitmiştir, saygısızlık bitmiştir. Herkes haddini bilecek." dedi. Bu sözler büyük yankı uyandırırken Akşener'in bu şekilde partiden ayrılanları değil parti içindeki bazı isimleri hedef aldığı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.