AK Parti Samsun İl Başkanlığından KA-DEF'e ziyaret

SAMSUN HABER Haber Girişi : 03 Mayıs 2023 09:51
AK Parti Samsun İl Başkanlığından KA-DEF'e ziyaret
AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse Kavak Dernekler Federasyonu ve bağlı dernekleri 04 Mayıs 2023 Perşembe Günü Saat: 17.00 de Cumhuriyet Meydanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla yapılacak olan Büyük Samsun Mitingine davet etti.

AK Parti Samsun İl Başkanlığından KA-DEF'e ziyaret

 

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse İl Teşkilatı Başkan Yardımcılarıyla birlikte  Kavak Dernekler Federasyonunu (KA-DEF) ziyaret etti.

 

 

Köse  ziyaretinde bir süre önce vefat eden KA-DEF Başkan Yardımcısı Sami Kılıçoğlu için de başsağlığı taziyesinde bulundu.

 

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse Kavak Dernekler Federasyonu ve bağlı dernekleri 04 Mayıs 2023 Perşembe Günü Saat: 17.00 de Cumhuriyet Meydanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla yapılacak olan Büyük Samsun Mitingine davet etti. 

 

 

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse: "04 Mayıs 2023 Perşembe Günü Saat: 17.00 de Cumhuriyet Meydanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla yapılacak olan Büyük Samsun Mitingine tüm Samsunluları davet ediyoruz. Hep birlikte bu coşku ve heyecanı yaşamak istiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı şehrimizde en iyi şekilde ağırlamanının heyecanı içerisindeyiz" diyerek konuştu.  

 

Bayram Erişgin: Miting için elimizden geleni yapacağız

 

KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: Mitinge katılım için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tüm üyelerimize davet duyurusunda bulunacağız  dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.