• İHSANBAŞKAN

AK PARTİ Samsun İl Başkanı Ersan Aksu KA-DEF'i ziyaret etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 29 Aralık 2022 00:05
AK PARTİ Samsun İl Başkanı Ersan Aksu KA-DEF'i ziyaret etti
AK PARTİ Samsun İl Başkanı Ersan Aksu kısa adı KA-DEF olan Kavak Dernekler Federasyonu'nu ziyaret etti.
AK PARTİ Samsun İl Başkanı Ersan Aksu KA-DEF'i ziyaret etti

KA-DEF AK PARTİ Samsun İl Başkanı Ersan Aksu'yu konuk etti

 

AK PARTİ Samsun İl Başkanı Ersan Aksu kısa adı KA-DEF olan Kavak Dernekler Federasyonu'nu İl Başkan Yardımcısı Şerif Korkmaz ile birlikte ziyaret etti. AK PARTİ Samsun İl Başkanı Ersan Aksu'yu KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. 

 

KA-DEF Genel Merkezinde gerçekleşen ziyarette KA-DEF Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Başkanları ve Delegeler hazır bulundu. 

 

 

 

Bayram Erişgin: Samsun için her şeye varız

 

KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin  bu ziyaretlerin karşılıklı olarak daha sık yapılmasını arzu ettiklerini söyleyerek: " Biz federasyonumuza üye 65 dernekle bölgemizin büyük ve etkin sivil toplum kuruluşlarından birisiyiz. Ortak akılla hareket eden bir mekanizmamız var. Nerede Memleketimizin yararına bir şey varsa biz de orada oluruz. Biz bu şehre gönül verdik. Şehrimizin sorunlarıyla ilgili olarak karşılıklı istişareden yanayız. Her konuda düşüncemizin alınmasını istiyoruz. Daha fazla biraraya gelerek birlikte çözüm üretmekten yanayız. Federasyonumuza yapmış olduğu ziyaretten dolayı AK PARTİ İl Başkanı Sn. Ersan Aksu'ya KA-DEF adına teşekkür ediyorum" diyerek konuştu.

 

 

Ersan Aksu: Derneklerin çalışmalarını takdirle karşılıyorum Biz sizlerle daima gönül gönüle olmaya devam edeceğiz. 

 

AK PARTİ Samsun İl Başkanı Ersan Aksu'da ziyarete olan ilginin ve yoğun katılımın kendisini sevindirdiğini, bundan böyle daha fazla biraraya gelip sohbet yapmanın gerekliliğine inandığını ifade ettiği konuşmasında :" Kavak'ın her mahallesine ait bir dernek var. Bu dernekler takdir edilecek çalışmalarla oranın gelişiminde önemli rol oynuyorlar. Bu hareketlilik dikkatlerden kaçmıyor. Her konuda siz hemşehrilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz.Biz sizlerle daima biriz beraberiz gönül gönüleyiz. Bizi gönülden ağırlayan başta KA-DEF Başkanı Bayram Erişgin olmak üzere Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum " dedi.

 

Daha sonra toplantıya katılan mahalle Dernek Başkanları  mahalleleriyle ilgili sorunların AK PARTİ İl Başkanı Ersan Aksu ile paylaştılar. Aksu kendisine iletilen bu sorunların en kısa zamanda çözüme kavuşturulabilmesi için yoğun çaba göstereceklerini söyledi.

 

 

Ersan Aksu'ya Yaşar Doğu Kitabı hediye edildi

 

Ziyaretin sonunda  KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin tarafından AK PARTİ İl Başkanı Ersan Aksu'ya Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Güreş Şampiyonu Yaşar Doğu'nun hayatını anlatan Kitap takdim edildi. Kitabın takdiminde Kitabın yazarı Ahmet Seven'de yer aldı. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.