AK PARTİ Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'a Yaşar Doğu kitabı

Bu yıl Kavak Belediyesinin 9.sunu düzenlediği Yaşar Doğu  Karakucak Güreş Festivaline katılarak  onurlandıran AK PARTİ Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'a Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Arş.Yazar Ahmet Seven tarafından imzalı Yaşar Doğu kitabı hediye edildi.

 

Güreş alanında coşkulu bir şekilde karşılanan ve güreş sahasında seyircileri selamlayan Binali  Yıldırım burada yaptığı konuşmasında:  “Yaşar Doğu kısa ömrüne 48 yıla, 47 güreş sığdırmış. Ve bunun 46 tanesini kazanmış. Bunun 33 tanesini de tuşla kazanmış büyük bir şampiyondur" dedi. Binali Yıldırım Yaşar Doğu'nun Türk Güreşi için çok önemli bir isim olduğu onun adına güreşler tertip edilmesinden ve burada bulunmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

 

Yaşar Doğu kitabının yazarı Arş. Yazar Ahmet Seven'de Türk Güreşinin Sembol ismi Yaşar Doğu isimli kitabını imzalayarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım'a takdim etti. Yıldırım memnuniyetini dile getirerek böyle bir günde Yaşar Doğu kitabının yazarı tarafından imzalı olarak kendisine hediye edilmesinin memniyet verici olduğunu söyledi.

 

Arş. Yazar Ahmet Seven: "Yaşar Doğu adına tertiplenen Karakucak Güreş festivalinde Sn. Binali Yıldırım'a kitap imzalayıp takdim etmekten büyük gurur duydum.  Çok memnun olduklarını gördüm" Diyerek konuştu.  

 

 

  • 2 / 1 AK PARTİ Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'a Yaşar Doğu kitabı 0

  • 2 / 2 AK PARTİ Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'a Yaşar Doğu kitabı 1

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
ikk