Ahmet Seven: Biz bu yarayı sarmasını da biliriz

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Şubat 2023 17:50
Ahmet Seven: Biz bu yarayı sarmasını da biliriz
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: "Yurdumuzun birçok vilayetinde meydana gelen depremlerde hayatını yitirenlere Allah'tan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Allah böyle bir acıyı

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: "Biz bu yarayı sarmasını da biliriz"

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: "Yurdumuzun birçok vilayetinde meydana gelen depremlerde hayatını yitirenlere Allah'tan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Allah böyle bir acıyı tekrar yaşatmasın" dedi.

 

Ahmet Seven dün olduğu gibi bugün de Devletimiz ve milletimizin şefkatli elinin depremzeler üzerinde olacağına inancım sonsuzdur. Deprem haberleri gelir gelmez harekete geçip yaralarını sarmaya çalışan Devletimiz ve eşsiz fedakarlıklarıyla kendini birkez daha gösteren yüce milletimiz bu acıyı da dindirecektir. Vatandaşlarımız deprem bölgelerinde mağdur olan depremzede vatandaşlarımıza karşı ellerinden gelen yardımı yapmaya başlamış bunu sonuna kadar da sürdürecektir. Bu millet tarih boyu sevinci de acıyı da hem yaşamış hem de paylaşmasını bilmiş her ikisine de ortak olmuştur. Devletimiz gücünü, milletimiz de kardeşliğini göstermiştir. Gün acılara ortak olma ve  dindirme günüdür. Birlik beraberlik ve kardeşlik günüdür. Allah Yeryüzünün neresinde olursa olsun daima mağdurun yanında yer almış olan milletimize bu acıyı tekrar yaşatmasın" dedi.  

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.