Ahmet Seven Başarılı öğretmen Civan Çelik'i kutlayıp teşekkür etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Kasım 2023 20:57
Ahmet Seven Başarılı öğretmen Civan Çelik'i kutlayıp teşekkür etti

Samsunu başarılı Öğretmen Civan Çelik temsil etti

 

Samsun Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Samsun Bilim Sanat Merkezi Müdürü Tarih Öğretmeni Civan Çelik Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında, mesleğinde katma değer üreten öğretmen olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 İlden gelen öğretmenlerle birlikte Ankara'da konuk edildi.

 

Milli Eğitim BakanlığıÖğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında, mesleğinde katma değer üreten öğretmenleri yarından itibaren Ankara'da misafir etti.

 

Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında, 81 ilden, öğrencilerinin hayatını değiştiren, eğitimde üstün başarı göstermiş, projeler gerçekleştirmiş, yetenekli öğrencileri topluma kazandırmış, fedakarlıkları ve diğer nitelikleriyle farklılıklar ortaya koymuş "eğitimde fark yaratan 81 öğretmen" belirlenerek Ankara'ya davet edildi.

 

81 ilden başarılı öğretmenlerin katıldığı toplantıya Samsun'dan mesleğinde katma değer üreten öğretmen olarak Civan Çelik katıldı.

 

Ankara'ya çağrılmasından dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Civan Çelik: 

 

"Bizi, objektif ve belgelerle başvuru yapılan bir süreçle, liyakat esaslarına göre seçerek 81 ilden davet eden, Milli Eğitim Bakanımıza bizi kabulleri için teşekkür ediyorum. Samsun’umuzu en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık.

Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanımıza, Sayın Bakan Yardımcılarımıza, Genel Müdürlerimize, Öğretmen Yetiştirme Daire Başkanlarımıza, Bütün bakanlık yetkililerimize bizlere verdikleri değer ve katkı için teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım

 

TBMM Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş TBMM’de 81 ilden gelen öğretmenlerimizi kabul edip ağırladı. Sayın Bakanımız, Sayın Bakan Yardımcılarımız masalarında yer verdiler. sohbet etme imkanı ve projelerimizi anlatma imkanı verdiler. Nezaketleri ve bizlere hissettirdikleri değer için çok teşekkür ediyorum" diyerek konuştu.

 

Civan Çelik:  İlk günki heyecanla çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz

 

Civan Çelik: "Bir öğretmen ve yönetici olarak yıllardır bilimsel çalışmalar , kültür-sanat ve spor alanlarında, proje çalışmalarımızla aldığımız sorumluluğu yerine getirdik. Gece uyumadık, gündüz oturmadık. Bakanlığımız çalışmalarınızı inceleyerek seçmiş ve ulusal medyada da çalışmalarımıza yer vermiştir. Bir öğretmen olarak çalışmalarımızın takdir edilmesi ve değer görmek bizleri mutlu etmiştir. İlk günki heyecanla çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz" dedi. 

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Civan Çelik'i telefonla arayıp tebrik etti.

 

Seven: "Çalışmaları seçici kurul tarafından uzun süre takip edilen öğretmenler arasında Samsunu temsil etme hakkını elde eden Civan Çelik'i kutluyor bu gururu yaşattığı için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.