Adem Güney KA-DEF'i ziyaret etti

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 19 Ocak 2024 00:10
Adem Güney KA-DEF'i ziyaret etti

Adem Güney KA-DEF'i ziyaret etti

 

Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Adem Güney seçim çalışmaları kapsamında KA-DEF'i ziyaret etti. 

 

 Adem Güney KA-DEF Genel Başkanı Bilal Şahin ve Üyeler tarafından coşkuyla karşılandı.

 

KA-DEF Yönetim binasında sıcak bir atmosferde geçen ziyarette konuşan Adem Güney bana güven verin şehrimizi hep birlikte ortak akıl ile yönetelim dedi. 

 

 

Adem Güney: Tanıdık biri olarak göreve talibim

 

Avukat Adem Güney, “Uzun süreden sonra tekrar siyasete döndük. Bizim için hilal ve başak her zaman için çok değerli olmuştur. Ben Samsun’un evladı olarak Samsun'da doğdum, büyüdüm, okudum.Zaman zaman ülke dışına giden çok da seyahat eden birisiyim. Oradaki belediyeciliği görüp hizmetleri mümkün mertebe izlemeye çalışır niçin ülkemde bunlar olmaz diye zaman zaman hayıflanır muhakeme ederdim. Yeniden Refah Partisinden  Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak adayı Samsuna hizmet etmek için yola çıktım. Eğer kazanırsak tarımda, ulaşımda vb. İl ve İlçelerimizde neler eksik neler yapılabilir hepsini biliyoruz, tanıdığınız biri olarak göreve talibim. Desteğinizi bekliyorum" dedi.

 

KA-DEF Genel Başkanı Bilal Şahin Yeniden Refah Partisi  Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney'e çıktığı yolda başarılar dileti. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.