Necattin Demirtaş ; Samsunluluk ruhuyla hareket ediyoruz"> Necattin Demirtaş ; Samsunluluk ruhuyla hareket ediyoruz"> Necattin Demirtaş ; Samsunluluk ruhuyla hareket ediyoruz">

Necattin Demirtaş ; Samsunluluk ruhuyla hareket ediyoruz

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 17 Kasım 2013 22:47
<font color= Necattin Demirtaş ; Samsunluluk ruhuyla hareket ediyoruz" />
Necattin Demirtaş, " Halkımızın bize güveniyor. Bu güveni boşa çıkartmamak yolumuza devam edeceğiz.
 DEMİRTAŞ'TAN 'SAMSUNLULUK' VURGUSU

Çukurbük Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde konuşan Başkan Demirtaş," Samsunluluk ruhunu ve heyecanını herkesime yaşatacağız" dedi.

Derebahçe Mahallesinde bulunan Çukurbük Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği kahvaltıya,İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı Op. Dr.Yılmaz Karagöz, İl Genel Meclis Üyesi Remzi Töre,Çukurbük Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Demirci ve yönetim kurul üyeleri ile Samsun'da ikamet eden Çukurbük köyü sakinleri katıldı.Birliktelik ve kaynaşma adına bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Çukurbük Dernek Başkanı Şerif Demirci, " Yaşadığı ilçeye her zaman hizmet götürme sevdasındayız. Bugün birlikteliğimizi perçinleştiren bu davetimize katılan ve bizi yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür ediyorum." dedi.

HEMŞERİ DERNEKLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ.

Samsunluluk ruhunun öncüsü olacaklarını ifade eden Başkan Demirtaş, Birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, hemşeri derneklerinin Samsun için önemine dikkat çekti. 'Samsunluluk ruhunu ve heyecanını her kesime hissettireceğiz.'  diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Her fırsatta hemşeri derneklerinin yanında olduklarını bu birlik ve beraberlik ortamını her zaman zinde tutacaklarını ifade etti.

HALK BİZE GÜVENİYOR

İl lçemizi daha güzeyarınlara kavuşturmak arzusuyla çalıştıklarını kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, " Halkımızın bize güveniyor. Bu güveni boşa çıkartmamak yolumuza devam edeceğiz. Gayemiz hizmetlerimizle halkımızın memnuniyeti en üst seviyede yutarak güvenini boşa çıkartmamak. Biz, inandığımız doğru yoldan şaşmadan halkımızı hedef alan bir anlayışla hizmetlerimizi sürdürüyoruz.  Halk Ekmek,SAMBİS, Trafik Eğitim Parkı, Yer Altı Konteyner Sistemi, Askıda Ekmek, Çöpünüz Altın Olacak, Hilal Kart ve Renkli Asfalt gibi birçok hizmetimizi halkımızın iradesine sunduk. Kır Kahvesi,ve Kara Samsun Spor Parkı hizmetlerimizin inşaat çalışmalarını devam ediyor." dedi.

ORTAK PAYDAMIZ SAMSUN

Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) olarak üye 46 dernek ile şehre katkı verme adına faaliyetlerini sürdürdüklerini söyleyen KADEF Başkanı Op.Dr.Yılmaz Karagöz ise, " Biz bir aileyiz. Amacımız, dernekler arasında bir kardeşlik bağı kurmak. Samsun'da yaşayan bizlerin bir noktada buluşması gerekiyor. Ortak paydamız Samsun olmalı."  dedi.

"Birlikte rahmet ayrılıkta azap" vardır sözü konuşmasına başlayan Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, de, birlik ve beraberliğe dikkat çekti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.