Kavaklılar federasyonu KADEF toplantısında gergin hava

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Şubat 2017 20:49
 Kavaklılar federasyonu KADEF toplantısında gergin hava
Kavak Dernekler Federasyonu KADEF 1. Başkanlar Kurulu İstişare toplantısını gerçekleştirdi. KADEF Salonunda yapılan kahvaltının ardından başlayan toplantı KADEF'e üye 57 dernek Başkanının katılımıyla yapıldı.
 Kavak Dernekler Federasyonu KADEF  1. Başkanlar Kurulu İstişare toplantısını gerçekleştirdi.

DERNEK BAŞKANLARINDAN KADEFE İHTAR

KADEF Toplantı Salonunda yapılan  kahvaltının ardından başlayan toplantı KADEF'e üye 57 dernek Başkanının katılımıyla yapıldı. Dernek başkanları söz alarak KADEF'in yaptığı çalışmalar ve aldığı kararlarda bizim de haberimiz olmalı dediler.  
Toplantıya KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz, İlkadım Eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kavak Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mustafa Demiroğlu, Kavak Mahalleleri Koruma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği KAVKANDER Başkanı Kavak Meclis Üyesi Mustafa Tankal, İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Bayram Erişgin, Canik Belediyesi Meclis Üyesi Levent Kaya, Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Keskinoğlu, KADEF Gençlik Kolları Başkanı katıldı.

DERNEK BAŞKANLARI ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ
Her ay dernek başkanları toplantısı yapılmasını istediler
Konuşmaların ardından söz alan  Dernek Başkanları da düşüncelerini dile getirdiler. Görüşlerini bildirmek üzere söz alan dernek başkanları KADEF'in Kavaklılar üzerinde sorumluluğunun büyük olduğunu dile getirerek KADEF yönetiminin aldığı ve alacakları kararlarda ve bu kararları uygulamada bu sorumluluğa yakışır bir şekilde tavır sergilemelerini istediler. 

Hareketli tartışma ve dakikaların yaşandığı görülen toplantıda gündem maddelerinin değerlendirilmesi yapılamadı 

Dernek başkanları ayrıca istişare toplantılarının her ay istikrarlı bir şekilde gerçekleştirilmesini alınan kararlardan haberdar edilmelerini de ifade ettiler.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.