• İHSANBAŞKAN

Bem Bir Sen'den Alican Usta'ya ziyaret

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 16 Ocak 2015 16:04
 Bem Bir Sen'den Alican Usta'ya ziyaret
Daha önce Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktayken Canik Belediye Başkan Yardımcısı olarak yeni görevine başlayan Alican Usta'ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
SAMSUN BÜLTEN/ÖZEL
ALİCAN USTA'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
BEM BİR SEN SAMSUN ŞUBE BAŞKANI NURETTİN SEVER'DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 
Daha önce Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktayken Canik Belediye Başkan Yardımcısı olarak yeni görevine başlayan Alican Usta'ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Geçmişte bir çok hizmete başarılı bir bürokrat olarak imza atan Usta'nın Canik Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesi sevinçle karşılandı.
Belediyeler ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (Bem Bir Sen) Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever' de Canik Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan Alican Usta'ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Sever ziyarette; 'Daha önce görev yaptığı kurumlarda başarılı çalışmalarına tanık olduğumuz Alican Usta'nın yeni görevinde de aynı başarıyı, çıtayı yükselterek sürdüreceğine kanaatimiz sonsuzdur. Hayırlı olmasını temenni ediyoruz' diyerek konuştu.
Alican Usta'da zaman mefhumu gözetmeksizin bütün enerjisini hizmet için harcayacağını ifade ederek 'Bize bu görevi layık gören başta Canik Belediye Başkanımız Sn. Osman Genç'e ve göreve gelişimize sevinen güzel duygularıyla destek veren herkese teşekkür ediyorum' dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.