Vezirköprü'yü 'Vezirköy' haline getirenler hesap vermeli

SAMSUN HABER Haber Girişi : 21 Aralık 2017 00:30
Vezirköprü'yü 'Vezirköy' haline getirenler hesap vermeli
Vezirköprü MHP İlçe Başkanı Ahmet Özata Vezirköprü şehir olacak yerde Vezirköy oldu. Bunun sorumluları hesap vermelidir dedi.

Vezirköprü MHP İlçe Başkanı Ahmet Özata Vezirköprü şehir olacak yerde 'Vezirköy' oldu. Bunun sorumluları hesap vermelidir dedi. 

  

 Özata; " Anadolunun modern ve ilerlemeye müsait bir ilçesi iken 20 yılın sonucunda ikinci büyük bir VEZİR KÖY oluveren bir ilçenin hazin sonu" diyerek başladığı sözlerini 

"Ulaşımda tamamen Türkiye'nin en geri kalmış ilçesi. 3 saatte gelinebilen köyleri ipek yolu olan Havza Durağan yolunun içler acısı hali sandallarla gidilen köy yolları..." diyerek devam ettirdi.


VEZİRKÖPRÜ BELEDİYESİ AİLE ŞİRKETİ GİBİ 

Belediye Başkanı İ. Sadık Edise'de yüklenen Özata: 

"Belediyesi kurumsal olarak çökmüş sadece bir aile şirketi gibi yönetilen şahsi egosu yüksek beyin fırtınası OBSESİF olmuş bir başkan, şehirleşmeyi mimarı sanayisi alt yapısı sağlığı sosyal yapısı çalışana insani değeri yok olmuş seçim vaatlerinin kimyası olmayan bilbord magaziniyle mutlu olan belediye. Tek başarılı olduğu icraat kendisini eleştiren, doğru yolu, gösterenleri mahkemeye vermek" dedi. 

 

Vezirköprünün daha fazla zaman kaybına tahammülü olmadığını da ifade eten Özata Belediye Başkanı geldiği gibi gidecektir dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.