• İHSANBAŞKAN
GENEL Haber Girişi : 16 Ekim 2018 16:44

VATANDAŞLARDAN AVCILARA TEPKİ!

VATANDAŞLARDAN AVCILARA TEPKİ!
Av mevsiminin açılmasıyla birlikte av bölgelerine akın eden avcılar vatandaşın tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Vatandaşlar avın yasalını da istemiyoruz. Bu bir katliamdır diyerek tepki gösteriyorlar.

VATANDAŞLARDAN AVCILARA TEPKİ!


AV YAPANLARI GÖRMEK  İSTEMİYORUZ


AVCILAR HAYVAN KATİLLERİDİR


AV YASASI YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMELİDİR


Av mevsiminin açılmasıyla birlikte av bölgelerine akın eden avcılar vatandaşın tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Vatandaşlar: "Avın yasalını da istemiyoruz. Bu bir katliamdır diyerek tepki gösteriyorlar. Bu konuda düşüncelerini belirten vatandaşlar; "Doğada canlı yaban hayvanı bırakmadı bu caniler. Avcılığa son verilsin. Bunlar hayvan katilleridir. masum değillerdir. Kendilerine başka eğlence bulsunlar. Biz hayvan katillerini aramızda görmek istemiyoruz. Bunlar hayvan cinslerini kuruttular. Resmi kurumlardan destek bekliyoruz. Devletimiz bu yasayı yeniden gözden geçirmelidir. Bölgelerde birleşerek tepki gösterecek ve kazanacağız." diyerek konuştular.


AV İSTEMİYORUZ DERNEKLERİ ÇOĞALIYOR


Av sezonunun açılması ile birlikte yüzlerce Avcı, (Ordu, samsun, Maraş, Kayseri, Sivas, ve Tokat) bölgelerinden Divriği ve Köyleri ne gelen yüzlerce Avcı, başta Dağ Keçisi (Geyik) keklik ve tavşan olmak üzere, üveyik, bağırtlak, hopal, güvercin gibi, hayvan avlıyorlar.


Av yasağı kapsamında olan Divriği bölgesi yasak kapsamından serbest duruma çevrildi.


Divriği de Av İstemiyoruz Derneği harekete geçerek Divriği Jandarma ve Divriği Kaymakamlığına müracaat ederek avcıların denetim altına alınmasını istedi. Jandarma denetimlerinde 40 Avcı ya limitinden fazla avlandığı için ceza kesildi.


AVCILARA DİVRİĞİ DEN DESTEK


Divriği de yaşayan bazı avcılar dışarıdan gelen avcılara destek olduğu, onlara bazı bölgelere yönlendirdiği ortaya çıktı.
Haber: Divriği Gazetesi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.