ŞENEL: İKTİSATI YAŞAR DOĞU ÜZERİNE Mİ OLUŞTURDUNUZ?

SAMSUN HABER Haber Girişi : 18 Ağustos 2019 13:08
ŞENEL: İKTİSATI YAŞAR DOĞU ÜZERİNE Mİ OLUŞTURDUNUZ?
Samsun’da 17 ilçe artı Büyükşehir 18 belediye YAŞAR DOĞU KARAKUCAK GÜREŞLERİNİ ekonomide iktisat etmek için iptal ettiniz.

ŞENEL: İKTİSATI YAŞAR DOĞU ÜZERİNE Mİ OLUŞTURDUNUZ?


Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Genel Başkanı Metin Şenel her yıl geleneksel olarak yapılan Kavak Yaşar Doğu Karakucak Güreşlerinin bu yıl ertelenmesine sert tepki gösteren bir açıklama yaptı:


Şenelin STK'lardan büyük destek gören açıklamasına destek yağıyor.


Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Genel Başkanı Metin Şenel  açıklamasında Belediye Başkanlarına seslenerek şunları söyledi: 


"Samsun’da 17 ilçe artı Büyükşehir 18 belediye YAŞAR DOĞU KARAKUCAK GÜREŞLERİNİ ekonomide iktisat etmek için iptal ettiniz...


Sayın Başkanlar her şeyde iktisat edebilirsiniz yapabilirsiniz ancak Samsun Yaşar Doğu demek Yaşar Doğu Samsun demektir. Konuşmaya gelince bizim Yaşar Doğu’muz var ama ekonomik iktisata gelince ilk Yaşar Doğu Karakucak Güreş Şampiyonası ertelemek aciziyettir, değerinize saygısızlıktır,iş güzarlıktır.


Bu kadar ekonomik dar boğazdaysanız milleti kandırmayın,iflas mı etti belediyeler?
Bu organizasyonun maliyeti emin olun o belediyelerde futbola harcadığınız paranın 10’da biri etmez.100 bin maliyeti olan bir organizasyon değildir.Bunda mı iktisat ediyorsunuz?


Her şey bitti Samsun’un yüz akı değeri dünya markası ismi Yaşar Doğu’dan başladınız?


Hem de ne zaman Milli Mücadele Şehri Samsun’un 19 Mayıs 1919’un 100.Yılında Yaşar Doğu Karakucak Güreş Şampiyonası erteleniyor. Akıl tutulması mı yaşıyor acaba şehrimizin yöneticileri diye düşünmeden geçemiyoruz.


Burdan Kavak Belediye Başkanı Sayın İbrahim Sarıcaoğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir’e sesleniyoruz...


Yapmayın Güreş bizim Atasporumuz.Yaşar Doğu bizim en büyük değerimiz yapmayın.İktisatınızı gidin başka alanlarda kullanın...


Bu şehrin sporcuları çocukları bunu hak etmiyor.Koskoca Samsun’umuzda güreş kulübü yok.Samsun güreşle anılan bir şehir.Bu şehrin çocukları hep başka şehrin belediyelerinde,kulüplerinde mücadele veriyor.Bu aciziyetimize bir de 19 Mayıs 1919’un 100.Yılında Büyük Şampiyon Efsane isim Yaşar Doğu Karakucak Güreş Şampiyonasını iptal etmek gibi bir aciziyet daha eklemeyelim.


Değerimizin kemiklerini sızlatmayalım...


Büyük Şampiyon Yaşar Doğu’yu rahmet ve minnetle anıyorum...
Ruhu şad olsun...


SAMDEF Yönetim Kurulu adına 
Genel Başkan METİN ŞENEL

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.