SAMSUNUN ANGUSLARLA İMTİHANI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 20 Temmuz 2018 21:09
SAMSUNUN ANGUSLARLA İMTİHANI
Samsunlular Uruguay’dan Samsun'a gelen 20 bin Angusun havaya saldığı kokudan dolayı gün boyu zor anlar yaşadı. Çok sayıda vatandaş çareyi şehir merkezinin dışına çakmakta buldu.
Samsunlular Uruguay’dan Samsun'a gelen 20 bin Angusun havaya saldığı kokudan dolayı gün boyu zor anlar yaşadı. Çok sayıda vatandaş çareyi şehir merkezinin dışına çıkmakta buldu. 

Kokunun nereden geldiğini merak eden ve Samsun Büyükşehir Belediyesinden kaynaklandığını da zannedenlere karşı bir açıklama yapıldı.

Uruguay’dan Samsun'a gelen 20 bin angus yüklü dev geminin kokusu limandan yayılarak şehri etkisi altına aldı. Kötü kokuyla ilgili Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Şehrimizde insanlarımızı rahatsız eden yaygın bir koku oluşmuştur. Bu kokunun Samsun Büyükşehir Belediyemizin alt yapı, hizmet ve faaliyetleri ile hiç bir alakası yoktur. Bu yaygın koku limana gelen büyük ve küçükbaş hayvan taşıyan gemiden geliyor” denildi.

Vatandaşlar bu sıcak havada kötü kokuların kendilerini rahatsız ettiğini, bu olayı Samsunun anguslarla imtihanı olarak değerlendirdiklerini söylediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.