SAMSUN VALİSİ ŞAHİN BASIN MENSUPLARINI KABUL ETTİ

GÜNDEM Haber Girişi : 23 Eylül 2014 20:24
SAMSUN VALİSİ ŞAHİN BASIN MENSUPLARINI KABUL ETTİ
Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN Samsun'da görev yapan basın muhabirlerini makamında kabul etti.

Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN Samsun'da  görev yapan basın muhabirlerini makamında kabul etti.

    Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette ilimizde görev yapan basın muhabirleri ile tek tek tanışan Vali İbrahim ŞAHİN, basın mensupları  ile Samsunla ilgili  konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

    Vali ŞAHİN ziyaret sonunda yaptığı açıklamasında, ''Samsun'da kaldığımız süre içerisinde bu şehrin insanına, bu ülkenin insanına en güzel hizmeti vermeyi şiar edindim. İnşallah burada kaldığım süre içerisinde 24 saat bu şehrin imarı, bu şehrin kalkınması, eğitimi ve güvenliği için el birliği ile hep beraber çalışacağız.

   Samsun'da görev yapan ve Diyarbakır Valiliği'ne atanan Hüseyin AKSOY çok tecrübeli bir Valimizdir. Yaklaşık 4 buçuk yıl Samsun'a güzel hizmetleri oldu. Bu bir hizmet yarışıdır.  Bizde O'ndan aldığımız bu bayrağı daha ileriye taşımak için bütün gücümüzle gayret göstereceğiz. Samsun'u daha yukarılara taşıyıp Türkiye'nin 2023 vizyonuna hep birlikte taşıyacağız.'' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.