SAMSUN VALİSİ İBRAHİM ŞAHİN GÖREVE BAŞLADI

GÜNDEM Haber Girişi : 22 Eylül 2014 23:48
SAMSUN VALİSİ İBRAHİM ŞAHİN GÖREVE BAŞLADI
Karşılamanın ardından protokol üyeleriyle valilik makam odasına geçen Vali İbrahim ŞAHİN, bir süre sohbet ettikten sonra vali yardımcıları ve ilçe kaymakamlarıyla birlikte toplantı yaptı.

16 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan son Valiler Kararnamesi ile Samsun Valisi olarak atanan SamsunValisi İbrahim ŞAHİN, 22.09.2014 Pazartesi günü Samsun Valiliği önünde törenle karşılandı.

    Karayolu ile Samsun'a gelen ve bu gün Samsun Valiliği görevine başlayan Vali İbrahim ŞAHİN'i Samsun Valiliği önünde Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ, Vali Yardımcıları Osman Nuri ÇOBANOĞLU, Haluk ŞİMŞEK, Mehmet Ali KARATEKELİ, Dr. Hakan KUBALI, Mehmet Ali YILDIRIM, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J.Alb.Hacı DEMİREZEN, İl Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Alb. Murat ÖZER, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan TOK, Canik Belediye Başkanı Osman GENÇ, Atakum Belediye Başkanı İshak TAŞCI, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve sivil toplum temsilcileri karşıladı.

   Karşılama töreni sırasında Canik Belediyesi Bayan Basketbol Takımı Genç Sporcuları Vali İbrahim ŞAHİN'e çiçek takdim etti.
   
    Karşılamanın ardından protokol üyeleriyle valilik makam odasına geçen Vali İbrahim ŞAHİN, bir süre sohbet ettikten sonra vali yardımcıları ve ilçe kaymakamlarıyla birlikte toplantı yaptı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.