Samsun İmam Hatip Lisesi Mezunları Pilav Gününde buluştu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Ağustos 2016 20:32
Samsun İmam Hatip Lisesi Mezunları Pilav Gününde buluştu
Samsun İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği SAMİMDER'in her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği Pilav Günü bu yılda görkemli bir katılımla devam etti.
İmam Hatipliler 15 Temmuz Gecesi darbe kalkışmasında meydanlara ilk inenlerdi. 


Samsun İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği SAMİMDER'in her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği Pilav Günü bu yılda çok sayıda davetlinin katılımıyla devam etti.

Samsun Anadolu İmam Hatip lisesi bahçesinde gerçekleştirilen yemeğe AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, AK Parti Samsun Eski Milletvekili Mehmet Kurt, MHP İl Başkanı Taner Tekinin yanısıra çok sayıda davetli katıldı. 
Davette Samsun İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği SAMİMDER Başkanı Abdülkadir Yeşil, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, AK Parti Samsun Eski Milletvekili Mehmet Kurt birer konuşma yaptılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.