RAMAZAN ATICI: 'REİSİN MESAJINI ALDIK GÖREVE TALİBİM'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Ağustos 2017 12:06
RAMAZAN ATICI: 'REİSİN MESAJINI ALDIK GÖREVE TALİBİM'
Eğitimci İlahiyatçı Ramazan Atıcı AK PARTİ Kavak İlçe Başkanlığına aday olacağını açıkladı.
 ATICI: "REİSİN MESAJINI ALDIK 
GÖREVE TALİBİM"

Eğitimci İlahiyatçı Ramazan Atıcı AK PARTİ Kavak İlçe Başkanlığına aday olacağını açıkladı.


Kavakta vatandaşların sevip saydığı bir kişilik olarak bilinen Emekli İlahiyatçı Eğitimci Ramazan Atıcı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın son günlerde verdiği mesajlar ve çağrılar karşısında dava ve millet adına önümüzdeki aylarda yapılacak genel kurulda aday olacağını söyledi.


Atıcı: Görev kaçınılmaz oldu

Atıcı; "Konuyla ilgili olarak yol arkadaşlarımızla geniş istişare toplantıları yaptık. Önemli kişilerle görüşmeler gerçekleştirdik. Böyle bir zamanda AK Partimizin ve Reisin yanında olmaya karar verdik. Ülkemizin zor zamanında en fazla ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğin tesisi için yola çıktık. İlçemizde ikiyüz arkadaşımızla birlikte geliyoruz. Biz hazırız" dedi.  


Ramazan Atıcı yaptığı açıklamada; " Herkese kucak açan, kırgınlıkları dargınlıkları sona erdiren davası milleti devleti için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan görev anlayışıyla yola çıktık. Yunus Emre'mizin taşıdığı "Bu kapıdan eğri odun girmez" anlayışla yola çıktık. Bu görevi milli bir görev olarak görüyoruz. Sen ben yok hepimiz var mantığıyla hareket ediyoruz. Rabbim dilerse olur. Partime güveniyorum. Vatandaşlarımıza güveniyorum" dedi.


Öte yandan Ramazan Atıcının AK Parti Kavak İlçe Başkanlığına adaylığını açıklaması ilçede ilgi ve heyecan uyandırdığı görüldü.


Ramazan Atıcı ilçede yapımı gerçekleşen Kavak Anadolu İmam Hatip Lisesinin Kurucu Dernek Başkanlığı'nı da yapmıştı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.