• İHSANBAŞKAN
SAMSUN HABER Haber Girişi : 04 Aralık 2018 21:08

ÖZBİRTAT LOKANTASINDAN GRİBE KARŞI ÇORBA

ÖZBİRTAT LOKANTASINDAN GRİBE KARŞI ÇORBA
Samsun İlkadım İlçesi Gazi Devlet Hastanesi karşısında faaliyet gösteren Özbirtat Lokantası aşçıları Erol Kaygısız ve Şerif Kayaoğlu kış aylarında yaşanabilecek gribe ve soğuk algınlığına karşı bol bol çorba içilmesini tavsiye etti.
ÖZBİRTAT LOKANTASINDAN GRİP VE SOĞUK ALGINLIĞINA KARŞI ÇORBA

Samsun İlkadım İlçesi Gazi Devlet Hastanesi karşısında faaliyet gösteren Özbirtat Lokantası aşçıları Erol Kaygısız ve Şerif Kayaoğlu kış aylarında yaşanabilecek gribe ve soğuk algınlığına karşı bol bol çorba içilmesini tavsiye etti. 

Lokantada özel olarak çorba hazırladıklarını belirten işletme sahibi Erol Kaygısız çorbamızı içen bir daha içmek istiyor. Özel çorba müşterilerimiz var. Kış aylarında gribe ve soğuk algınlıklarına karşı direnci artırdığına inandığımız çorbamızı müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. 

Müşterilerimizin çorbamızdan memnun kalmaları bizi de memnun etmektedir. Biz müessese olarak çorbamızla iddialıyız. Özel olarak hazırladığımız çorbamızla gurur duyuyoruz. Bu anlamda bize olan güvenlerinden dolayı da müşterilerimize teşekkür ediyoruz diyerek konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.