MUSTAFA TANKAL'DAN HAMİT SEVEN'E ZİYARET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Ekim 2018 16:58
MUSTAFA TANKAL'DAN HAMİT SEVEN'E ZİYARET
Samsun Kavak Belediye Meclis Üyesi ve Kavak Mahalleleri Kültür Eğitim Kalkındırma ve Yaşatma Derneği (KAVKANDER) Başkanı İşadamı Mustafa Tankal AK Parti Genel Merkezinde görev yapan Hamit Seven'i ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.
KAVAK BELEDİYE MECLİS ÜYESİ MUSTAFA TANKAL'DAN HAMİT SEVEN'E ZİYARET


Samsun Kavak Belediye Meclis Üyesi ve Kavak Mahalleleri Kültür Eğitim Kalkındırma ve Yaşatma Derneği (KAVKANDER) Başkanı İşadamı Mustafa Tankal AK Parti Genel Merkezinde görev yapan Hamit Seven'i ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.

Samsun Kavak Belediye Meclis Üyesi ve Kavak Mahalleleri Kültür Eğitim Kalkındırma ve Yaşatma Derneği (KAVKANDER) Başkanı İşadamı Mustafa Tankal AK Parti Genel Merkezinde görev yapan Hamit Seven'i ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Samimi hava içerisinde geçen sohbetin sonunda Tankal Hamit Seven'e samimi ve içten duygularımla sizi kutluyor başarılar diliyorum. Sizin gibi başarılı insanlar bizim gururumuzdur. Allah mahcup etmesin. Hamit Başkana misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum diyerek başarı dileğinde bulundu.

Hamit Seven'de Samsun Kavak Ilçemiz Belediyesi Meclis Üyesi ve Kavak Mahalleleri Kültür Eğitim Kalkındırma ve Yaşatma Derneği (KAVKANDER) Başkanı Değerli Abim Mustafa Tankal'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.