KAVKANDER 1. Hıdırellez Festivali Yoğun Katılımla Gerçekleşti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Mayıs 2017 18:01
KAVKANDER 1. Hıdırellez Festivali Yoğun Katılımla Gerçekleşti
Bu yıl ilki gerçekleşen ve gelecek yıllarda da sürdürülmesi planlanan Kavak Kavkander 1. Hıdırellez ve Keşkek Festivali yoğun katılımla gerçekleşti.
 Bu yıl ilki gerçekleşen ve gelecek yıllarda da sürdürülmesi planlanan Kavak Kavkander 1. Hıdırellez ve Keşkek Festivali yoğun katılımla gerçekleşti.

Şenliklere Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik'in yanısıra çok sayıda Siyasi Parti ve Sivil Toplum kuruluşları Temsilcileriyle birlikte vatandaşlar katıldı.


Vatandaşlar Ses Sanatçısı Süslü Alinin sahne aldığı şenlikte yöreye ait halk türküleri eşliğinde halaylar çekip geçmişte yapılan yarışmalarla renkli dakikalar yaşadı.


Şenlikte AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu birer konuşma yaptı.


Kurt yaptığı konuşmada geleneklerimizin yaşatılması vatandaşlarımızın arasında kaynaşma sağlamaktadır. Bu kaynaşma birlik ve beraberliğimizin temelini oluşturmaktadır dedi. Kurt ayrıca Anneler gününü de kutladı.


Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da konuşmasında ilçemizde gerçekleşen Hıdırellez festivali ile vatandaşlarımızı biraraya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün ayrıca Anneler Gününü de burada kutlamış olduk. Başta Şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin günü kutlu olsun dedi.

Kavkander (Kavak Mahalleleri Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) Başkanı Mustafa Tankal'da 1. sini düzenlediğimiz Hıdırellez ve Keşkek Festivaline katılarak bizleri onurlandıran tüm davetlilerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Gelecek yıl daha zengin bir programla festivalimizi devam ettirmeyi arzuluyorum. Bize katkıda bulunan emeği geçen başta Yönetim kurulum üyeleri olmak üzere herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum diyerek konuştu.

Kavak Kavkander 1. Hıdırellez ve Keşkek Festivaline yaklaşık 5000 bin kişinin katıldığı görüldü. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.