Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Net Konuştu

SİYASET Haber Girişi : 24 Şubat 2015 21:12
 Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Net Konuştu
AK Parti'nin verdiği karara karşı siyaset yapanların AK Parti çatısı altında işi olmaz
 
AK Parti'nin verdiği karara karşı siyaset yapanların AK Parti çatısı altında işi olmaz

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik net Konuştu:

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, açıklanan anket sonuçlarına göre, Adana büyükşehirde ve Ceyhan'da AK Parti'nin birinci parti olduğunu söyledi 

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "AK Parti ilkeler partisidir. Prensipler partisidir. Trenden inen bir daha binemez. AK Parti'ye, AK Parti'nin verdiği karara karşı siyaset yapanların AK Parti çatısı altında işi olmaz" dedi.

Ceyhan ilçesinde belediye başkan adayının proje tanıtım programında konuşan Bakan Çelik, açıklanan anket sonuçlarına göre, Adana büyükşehirde ve Ceyhan'da AK Parti'nin birinci parti olduğunu söyledi.

Anket sonuçlarının, diğer partilerin açıkladığı anketlerin tam tersini gösterdiğine işaret eden Çelik, seçime sayılı günler kala daha da çok çalışmaları, partililerin son günleri yoğun geçirmeleri gerektiğini belirtti.
AK Parti'de aday adayı olan ve aday gösterilmeyen birçok partiliyle omuz omuza çalıştıklarını dile getiren Çelik, şöyle konuştu:
"Bir konuda size bilgi vermek isterim. Zaman zaman duyuyorum: geçmişte AK Parti'de siyaset yapmış ya da bugün AK Parti'de siyaset yaptığını söyleyen birileri şu tip ifadeler kullanıyor: 'AK Parti beni belediye başkan adayı yapmadı, ben onun için başka partiye çalışıyorum ama kazanırsam ileride AK Parti'ye geçeceğim.' Arkadaşlar AK Parti ilkeler partisidir. Prensipler partisidir. Trenden inen bir daha binemez. AK Parti'ye, AK Parti'nin verdiği karara karşı siyaset yapanların AK Parti çatısı altında işi olmaz. Aday adayı olanlar, hepsi kardeşimiz, hepsi çok değerli insanlar, hala AK Parti çatısı altında mücadele eden bu kardeşlerimizle kol kola, omuz omuza yürüyoruz. Ama kart değiştirip, tren değiştirip saf değiştirip, AK Parti'nin ilkelerinin dışında siyaset yapanlarla AK Parti'nin bir işi olmaz. Bugün olmaz, yarın olmaz, bundan sonra da olmayacak."
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana mitinginin tarihi bir miting olduğunu, binlerce insanın Başbakan'ı bağrına bastığını ifade eden Çelik, "Biz sizin içinizden çıkan kadrolar olarak, sizin kardeşleriniz, sizin evlatlarınız, arkadaşlarınız olarak Türkiye'yi daha da büyütmek istiyoruz. Türkiye'nin ekonomisini daha da güçlendirmek istiyoruz. Türkiye'nin demokrasisini daha da büyütmek istiyoruz. Türkiye'nin dış politikadaki itibarını daha da arttırmak istiyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.