VATANDAŞLAR: DEMİR'LE SAMSUNUN GÜCÜNÜ HİSSETTİK

SAMSUN HABER Haber Girişi : 05 Aralık 2020 16:49
VATANDAŞLAR: DEMİR'LE SAMSUNUN GÜCÜNÜ HİSSETTİK
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir tüm mesaisini Samsun için harcamaya devam ediyor. Samsun Merkez ve İlçelerini adım adım gezerek hizmetleri bizzat yerinde inceliyor. Çalışanlara moral ve güven veriyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir tüm mesaisini Samsun için harcamaya devam ediyor.  Samsun Merkez ve İlçelerini adım adım gezerek hizmetleri bizzat yerinde inceliyor. Çalışanlara moral ve güven veriyor.

 

Gidemediğin yer senin değildir ilkesiyle hareket ettiği görülen Başkan Mustafa Demir Samsunun en ücra köylerine dahi giderek orada yaşayan vatandaşların sorunlarını bizzat yerinde görüp dinliyor.

 

Kısa zamanda ulaşım sorunlarının önemli bölümünü çözmeyi de başaran Mustafa Demir bizim önceliğimiz insana hizmettir. Yol olmayınca hiç bir şey olmuyor. Hem yollarını yapacak hem de gönülden gönüle köprüler kuracağız diyor.

 

VATANDAŞLAR: DEMİR'LE SAMSUNUN GÜCÜNÜ HİSSETTİK

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir göreve geldiği günden beri gerçekleştirdiği hizmetleriyle bize Samsunun Gücünü göstermiştir diyerek konuşan vatandaşlar başkanımızla Samsunun gücünü hissettik kendisine teşekkür ediyoruz diyorlar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.