• İHSANBAŞKAN

ULUSALCI YAZAR NİHAT GENÇ VERYANSIN ETTİ

SİYASET Haber Girişi : 11 Haziran 2019 22:26
ULUSALCI YAZAR NİHAT GENÇ VERYANSIN ETTİ
Ulusalcı yazar Nihat Genç, Veryansın TV'de yaptığı açıklamalarla tüm dikkatleri üzerine çekti.

AÇIK BİR TUZAKLA KARŞI KARŞIYAYIZ


HER ŞEY PKK VE FETÖ İÇİN GÜZEL OLACAK


Ulusalcı yazar Nihat Genç, Veryansın TV'de yaptığı açıklamalarla tüm dikkatleri üzerine çekti.


İMAMOĞLU KİRLİ BİR TEZGAHIN ÜRÜNÜDÜR


31 Mart seçimlerine ilişkin ilk videoda, “Huzurlu bir seçim geçti. Biz de manipülatif provokasyonlara alet olmamak için yayınlarımıza ara verdik. İmamoğlu’nun YouTube’da videoları vardır. Türk ordusu teslim olurken, Türk ordusuna operasyonlar yapılırken kendisi Samanyolu TV’de FETÖ operasyonlarını onaylayan birisidir. Bunları abartmanın anlamı yoktur. Bu mangalda kül bırakmayan Kemalistlerin geldiği noktadır. Bu bir tezgahtır.'” diye konuştu.


Nihat Genç, “Şimdi kalkıyoruz şaibeli İzmir’de bir mason öteki tarafta FET֒nün operasyonlarını onaylamış bir adam, falan filan. Mansur Yavaş için aynı şeyleri söylemeyeceğim” ifadelerini kullandı.


Nihat Genç şöyle devam etti;

 Hadi soruyorum; İSPARK'ın HDP'ye bir seçim rüşveti olarak verilmesi, bir örnek olarak bunu veriyorum, bir aydın olarak felsefe okudum, mantık okudum, kafamdan yorumlayıp söylüyorum size... İSPARK'ın HDP'ye bir seçim rüşveti olarak verilmesinden sonra İstanbul'un güvenliği ne olacak, bu sorunun cevabı var mı?


"İSPARK'I VERSE İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE KRİTİK NOKTALARDA 3 BİN PKK'LI DEMEK"


"İki tane meclis üyesi mi... Yoksa? İSPARK diye bir şey var, otoparklar... Otopark, on bin tane otopark var... Bunların işletmesi. Bu İSPARK'ın, İstanbul otoparklarının işletmesi HDP'ye verildiği takdirde, HDP dediğin elamanları nereden geliyor? PKK ya da Kandil! İstanbul'un göbeğinde 2 bin, 3 bin tane Kandil demek!"


Etiketler : NİHAT GENÇ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.