Trabzonlular şaşkın Müftülük Evrenosoğlu için harekete geçti

DÜNYA Haber Girişi : 19 Mart 2016 22:35
Trabzonlular şaşkın Müftülük Evrenosoğlu için harekete geçti
Sahte Peygamber İskender Evrenosoğlu kendini son nebi ve mehdi ilan etti.

Kendisini "son nebi ve mehdi" ilan etti!


Sahte Peygamber İskender Evrenosoğlu kendini son nebi ve mehdi ilan etti.

Kendisini son 'nebi' ve 'Mehdi' ilan eden İskender Evrenesoğlu'na bağlı tarikat mensupları, Trabzon'un Arsin ilçesinde panel düzenledi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen panele katılan vatandaşlara, bir takım sunumlar yapıldıktan sonra, tele-konferans yöntemi ile İskender Evrenesoğlu panelin düzenlendiği salona bağlandı.

İddialara göre kendisinin 'son nebi' ve 'Mehdi' olduğunu ifade eden Evrenesoğlu salondaki halka; 'Şimdi orada beni temsil eden müridimin elini öpmenizi istiyorum. Onun elini öperek benim elimi öpmüş ve bana biat etmiş olacaksınız' dedi.

Salondaki vatandaşlar bunun üzerine gösterilen şahsın elini öperek çıktılar. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Olay ilçede geniş yankı uyandırdı. Toplantıya katılanlar müftülük tarafından bulunmaya çalışılıyor.

Müftülük bünyesindeki din gönüllülerinin ulaşabildikleri kişileri toplayarak "Yeniden Kelime-i Şehadet getirin" uyarısında bulunduğu öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.